فرهنگ غذاهای محلی رامسر

  • نویسنده موضوع NARGES-S
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 218
  • کاربران تگ شده هیچ

NARGES-S

مدیر بازنشسته بیوگرافی و عکس
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
5/2/19
ارسالی‌ها
1,621
پسندها
26,913
امتیازها
48,073
مدال‌ها
38
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

مالابیج​

یکی از غذاهای محلی مشترک گیلان و مازندران بویژه شهر رامسر، مالابیج است. این غذا با استفاده از ماهی سفید، سبزی های معطر، مغز گردو، رب انار، نمک، فلفل و گلپر تهیه می شود.

مالابیج

یکی از غذاهای محلی مشترک گیلان و مازندران بویژه شهر رامسر، مالابیج است
محلی‌ها اغلب این غذا را با ماهی سفید نر درست می‌کنند، زیرا بر این باور هستند که ماهی سفید نر از نوع ماده‌ آن خوشمزه‌تر، لذیذتر و گوشت آن سفت‌تر است.

برای طبخ این غذا پس از پاک‌ کردن ماهی، شکم آن را با محتویات حاوی رب انار و گردو و ادویه‌ها پر می‌کنند و با نخ و سوزن می‌دوزند. سپس آن‌ را با حرارت آتش یا فر می‌پزند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : NARGES-S
عقب
بالا