فرهنگ غذاهای محلی گیلان

  • نویسنده موضوع NARGES-S
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 193
  • کاربران تگ شده هیچ

NARGES-S

مدیر بازنشسته بیوگرافی و عکس
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
5/2/19
ارسالی‌ها
1,621
پسندها
26,898
امتیازها
48,073
مدال‌ها
38
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
۱- باقلا قاتق
باقلا قاتق

این غذای محلی گیلان مرکب از باقالی، شوید خشک، سیر، تخم مرغ، روغن، نمک و زردچوبه است. باقلا قاتق با برنج خورده می شود. ماهی یا (کولی) شور، سیر تازه یا خشک، ترشی هفت بیجار، ترب و برگ ترب، زیتون یا زیتون پرورده از مخلفات این غذا هستند. سیر در غذاها و همراه غذا بسیار استفاده می شود و خواص بسیاری دارد که کاهش چربی خون یکی از آنهاست.

۲- میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی که از غذاهای سنتی گیلان است را با بادمجان کبابی یا پخته می پزند که هردو صورت لذیذ است. تخم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : NARGES-S
عقب
بالا