نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

فرهنگ غذاهای محلی رامسر

  • نویسنده موضوع NARGES-S
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 268
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

NARGES-S

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
1,646
پسندها
29,556
امتیازها
54,073
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #1

مالابیج​

یکی از غذاهای محلی مشترک گیلان و مازندران بویژه شهر رامسر، مالابیج است. این غذا با استفاده از ماهی سفید، سبزی های معطر، مغز گردو، رب انار، نمک، فلفل و گلپر تهیه می شود.

مالابیج

یکی از غذاهای محلی مشترک گیلان و مازندران بویژه شهر رامسر، مالابیج است
محلی‌ها اغلب این غذا را با ماهی سفید نر درست می‌کنند، زیرا بر این باور هستند که ماهی سفید نر از نوع ماده‌ آن خوشمزه‌تر، لذیذتر و گوشت آن سفت‌تر است.

برای طبخ این غذا پس از پاک‌ کردن ماهی، شکم آن را با محتویات حاوی رب انار و گردو و ادویه‌ها پر می‌کنند و با نخ و سوزن می‌دوزند. سپس آن‌ را با حرارت آتش یا فر می‌پزند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : NARGES-S
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

عقب
بالا