نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان یکه سوار | سمیه رضایی(گندم) نویسنده‌ی افتخاری انجمن یک رمان

به رمان یکه سوار از ۱ تا ۱۰ چه نمره‌ای می‌دید؟

• ا تا ۳

رای 0 0.0%
  • ۴ تا ۶

رای 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    6
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masihe.ch

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
439
پسندها
6,040
امتیازها
21,413
مدال‌ها
13
سلام ...تبریک بابت قلم زیبا تون...قبلا سعادت خواندن رمانتان را داشتم ...با خواندن هر پارت از رمانتان خودم را در خانه اربابی تصور میکنم که تا کنون ندیده ام اما با قلم شما انگار در ان زندگی کرده ام...ممنون از حسی که در نوشته تان به من دادین.

امضا : masihe.ch

سمیه رضایی(گندم)

نویسنده افتخاری
سطح
14

ارسالی‌ها
302
پسندها
3,100
امتیازها
16,633
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
سلام ...تبریک بابت قلم زیبا تون...قبلا سعادت خواندن رمانتان را داشتم ...با خواندن هر پارت از رمانتان خودم را در خانه اربابی تصور میکنم که تا کنون ندیده ام اما با قلم شما انگار در ان زندگی کرده ام...ممنون از حسی که در نوشته تان به من دادین.
سلام جانا، ممنون بابت وقتی که گذاشتید، شما به بنده و یکه‌ سوارم لطف دارید :icon12: :icon12:

امضا : سمیه رضایی(گندم)

روجا

نویسنده افتخاری
سطح
34

ارسالی‌ها
2,314
پسندها
30,521
امتیازها
64,873
مدال‌ها
28
سلام نویسنده جان از ابتدا همراه رمان جذاب شما بودم و این همخوانی موجب شد تا نظرم رو بگم. داستان متفاوت و نامتعارفی رو شروع کردین که قابل تحسینه و البته به شدت سخت. تصویر سازی دهه‌های خیلی دور به مهارت و هنروری نیاز داره که شما به نحو احسنت البته در حد بضاعت اطلاعات بنده براومدین. امیدوارم در پیش برد هر چه توانمند رمان موفق باشید.

امضا : روجا

سمیه رضایی(گندم)

نویسنده افتخاری
سطح
14

ارسالی‌ها
302
پسندها
3,100
امتیازها
16,633
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
سلام نویسنده جان از ابتدا همراه رمان جذاب شما بودم و این همخوانی موجب شد تا نظرم رو بگم. داستان متفاوت و نامتعارفی رو شروع کردین که قابل تحسینه و البته به شدت سخت. تصویر سازی دهه‌های خیلی دور به مهارت و هنروری نیاز داره که شما به نحو احسنت البته در حد بضاعت اطلاعات بنده براومدین. امیدوارم در پیش برد هر چه توانمند رمان موفق باشید.
سلام جان دل.
ممنونم بابت وقتی که گذاشتید، شما به بنده لطف دارید. :icon12: :icon12:

سمیه رضایی(گندم)

نویسنده افتخاری
سطح
14

ارسالی‌ها
302
پسندها
3,100
امتیازها
16,633
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
چرا باقی دوستان نظری ندادن؟

آریانه.م

نویسنده انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
287
پسندها
6,907
امتیازها
21,583
مدال‌ها
19
سلام عزیزم رمانتون رو خوندم .عالی بود و قلم‌تون واقعا برام دلنشین بود.

امضا : آریانه.م

سمیه رضایی(گندم)

نویسنده افتخاری
سطح
14

ارسالی‌ها
302
پسندها
3,100
امتیازها
16,633
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع

Shiva.Panah

مدیر بازنشسته
سطح
31

ارسالی‌ها
1,087
پسندها
23,080
امتیازها
43,073
مدال‌ها
38
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت نویسنده‌ی عزیزم، سمیه جان. بنده از ابتدای داستان همراه این اثر بسیار زیبا و دلنشین بودم و ان‌شاءالله تا آخر داستان هم همراه خواهم بود. در رابط رمان یکه‌سوار این امکان هست که نکات بسیار مفید و حائز پسندیده‌ای رو به خوبی مشاهده کرد. روایاتی از پسر تبعیدی که حال معلم‌خانه‌ی فرزند ارباب، به منظور گلاب شده و این راه تقدیر نامعلومی برای این پسر رقم زده. رویارویی با ماهتابان و دل باختن به این دختر، اتفاقات درون خانه‌ی اربابی، عشق گلاب، همه و همه دربرگیرنده‌ی داستان هستن و این اثر رو متفاوت و فاقد کلیشه جلوه دادن.
عنوان رمان یکه‌سوار ایهامی در خودش جای داده که دو منظور از این تک‌کلمه به جا می‌ذاره. معنای اول به فرد زبردست و خبره‌‌ای که در اسب‌سواری بسیار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Shiva.Panah

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,605
پسندها
64,904
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
‌پیش از خوندن رمان درک درستی از عنوان نداشتم و همین‌طور خلاصه هم من رو می‌برد به سمتی که فکر کنم قسمت عاشقانه رمان برمی‌گرده به عشق دختر ارباب(گلاب) و هیرمان. در صورتی که حالا بعد‌ از خوندن آخرین پارت کاملاً با فضای داستان آشنا شدم و چشم آبی‌ هیرمان رو به عنوان شخصیت تأثیر گذار در روند رمان می‌بینم.
قلم نویسنده و همین‌طور نوع روایت به‌قدری جذاب بود که یک‌لحظه هم نمی‌شد از خوندن داستان دست کشید. موقعی که رسیدم به پارت آخر چهره‌ام کاملاً درهم شد! دلم می‌خواست باز هم پارت‌های یکه سوار رو ببینم.
خیلی کم پیش میاد رمانی رو بی‌وقفه دنبال کنم اما داستان عمارت اربابی و دسیسه‌های میمنت و شمسی و مظلومیت نوردخت و گل‌بهارِ طفلک و طوقی بخت برگشته و همین‌طور جنگ هیرمان با قباد بر سرماه‌تابان همه...

امضا : FATEME078❁

سمیه رضایی(گندم)

نویسنده افتخاری
سطح
14

ارسالی‌ها
302
پسندها
3,100
امتیازها
16,633
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت نویسنده‌ی عزیزم، سمیه جان. بنده از ابتدای داستان همراه این اثر بسیار زیبا و دلنشین بودم و ان‌شاءالله تا آخر داستان هم همراه خواهم بود. در رابط رمان یکه‌سوار این امکان هست که نکات بسیار مفید و حائز پسندیده‌ای رو به خوبی مشاهده کرد. روایاتی از پسر تبعیدی که حال معلم‌خانه‌ی فرزند ارباب، به منظور گلاب شده و این راه تقدیر نامعلومی برای این پسر رقم زده. رویارویی با ماهتابان و دل باختن به این دختر، اتفاقات درون خانه‌ی اربابی، عشق گلاب، همه و همه دربرگیرنده‌ی داستان هستن و این اثر رو متفاوت و فاقد کلیشه جلوه دادن.
عنوان رمان یکه‌سوار ایهامی در خودش جای داده که دو منظور از این تک‌کلمه به جا می‌ذاره. معنای...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.