- ارسالیها
- 439
- پسندها
- 6,040
- امتیازها
- 21,413
- مدالها
- 13
سلام جانا، ممنون بابت وقتی که گذاشتید، شما به بنده و یکه سوارم لطف داریدسلام ...تبریک بابت قلم زیبا تون...قبلا سعادت خواندن رمانتان را داشتم ...با خواندن هر پارت از رمانتان خودم را در خانه اربابی تصور میکنم که تا کنون ندیده ام اما با قلم شما انگار در ان زندگی کرده ام...ممنون از حسی که در نوشته تان به من دادین.
سلام جان دل.سلام نویسنده جان از ابتدا همراه رمان جذاب شما بودم و این همخوانی موجب شد تا نظرم رو بگم. داستان متفاوت و نامتعارفی رو شروع کردین که قابل تحسینه و البته به شدت سخت. تصویر سازی دهههای خیلی دور به مهارت و هنروری نیاز داره که شما به نحو احسنت البته در حد بضاعت اطلاعات بنده براومدین. امیدوارم در پیش برد هر چه توانمند رمان موفق باشید.
سلام جانا، ممنونم بابت وقتی که گذاشتید. لطف دارید.سلام عزیزم رمانتون رو خوندم .عالی بود و قلمتون واقعا برام دلنشین بود.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت نویسندهی عزیزم، سمیه جان. بنده از ابتدای داستان همراه این اثر بسیار زیبا و دلنشین بودم و انشاءالله تا آخر داستان هم همراه خواهم بود. در رابط رمان یکهسوار این امکان هست که نکات بسیار مفید و حائز پسندیدهای رو به خوبی مشاهده کرد. روایاتی از پسر تبعیدی که حال معلمخانهی فرزند ارباب، به منظور گلاب شده و این راه تقدیر نامعلومی برای این پسر رقم زده. رویارویی با ماهتابان و دل باختن به این دختر، اتفاقات درون خانهی اربابی، عشق گلاب، همه و همه دربرگیرندهی داستان هستن و این اثر رو متفاوت و فاقد کلیشه جلوه دادن.
عنوان رمان یکهسوار ایهامی در خودش جای داده که دو منظور از این تککلمه به جا میذاره. معنای...