متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذاهای متنوع

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 31
  • بازدیدها 3,437
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,825
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
غذاهای معروف هندی

مرغ کبابی هندی
اگر یک بار طعم مرغ کبابی هندی را بچشید، به جرات می توان گفت که محال است که عاشق آن نشوید و دوباره نخواهید که آن را بخورید. پیشنهاد می کنیم که حتما دستور پخت این غذا را ذخیره کنید چون حتما هوس خوردن مجدد آن را خواهید کرد.این غذا به شیوه سنتی در تنور و یا کوره پخته می شود. تکه های مرغ را چندین ساعت در مخلوط ادویه های مختلف و ماست می ریزند و بعد آن را کباب می کنند. رنگ نارنجی معروف این غذا، حاصل مخلوط زردچوبه و فلفل است که با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,825
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
10 غذای معروف هندی

مرغ تکه ای با ادویه ماسالا
یک غذای تند از شمال هند که به جز فلفل، از ادویه های دیگر هم تشکیل شده است. تیکا به معنای تیکه کردن یا قطعه کردن است و مستقیما به شکل تکه ای مرغ ها اشاره دارد.شما برای تهیه ی این غذا به ماست تازه، قارچ خرد شده ی تازه، سیر له شده، سس مایونز، فلفل و آبلیمو، ۱ مرغ سالم و ادویه ی ماسلا احتیاج دارید. نوع کبابی آن به همراه کرمی شیرین که بر روی آن ریخته می شود، از معروف ترین اشکال سرو این غذا است.این غذا را می توانید با نان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,825
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
10 غذای معروف هندی

روغن جوش
نام دیگر این غذا، بره ی قرمز است و رنگ قرمزش از یک نوع قارچ کشمیری به وجود می آید.برای تهیه ی این غذا شما به ۱ کیلوگرم گوشت بره، ماست، برگ خلیج، گل میخک، فلفل قرمز، دارچین، تخم کتان، پودر گشنیز، زیره، رب زنجبیل، پیاز و نمک دارید. اکثر مردم وقتی رنگ فوق العاده قرمز و آتشین این غذا را میبینند فکر می کنند با تند ترین غذای هندی روبرو شده اند اما در واقع اینطور نیست و علاوه بر آن غذاهای ببسیار تندتری نیز وجود دارند.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,825
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
10 غذای معروف هندی

کوفته مالائی
این غذا ترکیبی از کوفته و سس است و غذایی مناسب برا ی افرادی هست که دنبال جایگزینی مناسب برای غذاهای گوشتی و کبابی هستند. مواد تشکیل دهنده ی این غذا سیب زمینی، هویج، لوبیا، نخودفرنگی، ذرت شیرین است و حتی برای جایگزین کردن پنیر آن، میتوان از خمیر توفو استفاده کرد. مواد لازم برای تهیه ی این کوفته؛ سیب زمینی آب پز، سبزیجات مخلوط آب پز شده شامل هویج، لوبیا، نخودفرنگی، ذرت شیرین، پودر زیره، پودر گشنیز، آجیل خورد شده، کشمش و برای سس آن؛...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,825
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
10 غذای معروف هندی

چول یا نخود و کاری
اکثرا تصور همه از کیک، شیرینی شیرین در ابعاد بزرگ و خامه ای است و حتما هم باید سرد یا با دمایی پایین سرو شود اما، این کیک با تمام کیک هایی که در عمرتان خورده اید یک فرق عمده دارد و آن فرق هم این است که این کیک کلاسیک از نخود درست شده است. این غذا از شمال هند آمده است و بر خلاف اسمش، مواد اولیه اش، کاملا مواد غذایی است که داخل یک خوراک استفاده می شود. برای درست کردن این غذا به نخود، روغن آفتابگردان، میخک، برگ خلج، فلفل، پیاز، گوجه فرنگی، رب زنجبیل، پودر گشنیز، زیره، فلفل چیلی، زرد چوبه و ماسالا احتیاج دارید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,825
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
10 غذای معروف هندی

اسفناج و پنیر
محبوب ترین غذای هندی که با پنیر پخته می شود، اسفناج و پنیر است. این غذا، یکی از جایگزین های خوشمزه و گیاهی برای غذاهای گوشتی است. این غذا هم از شمال هند آمده و از جمله ی غذا های فوق العاده سالم محسوب می شود. همچنین شما می توانید خمیر توفو را جایگزین پنیر کنید.برای تهیه ی این غذا شما به اسفناج، برگ تازه ی ذغال اخته، روغن آفتابگردان، گوجه فرنگی، رب سیر، رب زنجبیل، پودر گشنیز، پودر زیره، زردچوبه و کره احتیاج دارید.
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,825
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
10 غذای معروف هندی

کالی دال(عدس سیاه)
عدس سیاه نوعی غذای هندی است که که از عدس سیاه درست می شود و برای پختن آن باید عدس را از یک شب پیش حتما خیس کنید. این غذا، از موادی ساده درست می شود و دستور پخت آسانی دارد. برای پخت این غذا به عدس سیاه، آب، روغن آفتاب گردان، زنجبیل، گوجه فرنگی، گشنیز، پودر چیلی و زیره سبز نیاز دارید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,825
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
10 غذای معروف هندی

پاپدی چات
با محبوب ترین وعده ی نهار غذاهای هندی آشنا شوید. تقریبا هیچ کس در هند وجود ندارد که عاشق این غذا نباشد و محبوب همه ی افراد جامعه ی هندی و دوستداران غذای هندی در سرتاسر جهان است.در این غذا همه ی طعم ها با هم ادغام می شود، تند، شیرین ، شور وحتی گاهی هم تلخ. برای تهیه ی این غذا باید آرد، بذر پیاز، روغن آفتاب گردان، سیب زمینی، نخود،پیاز قرمز، گوجه فرنگی بزرگ، فلفل قرمز، نمک سیاه، فلفل قرمز، ماست تازه، نعناع و گشنیز نیاز است.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,825
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
10 غذای معروف هندی

نان
نان، یک عنصر مهم در غذاهای هندی است و در یک آشپزخانه ی هندی، هر چیزی که پیدا نشود اما نان حتما پیدا می شود. اگر چه نان به طور سنتی در تنور و یا کوره پخته می شود، ما انواع روش پخت نان وجود دارد. برای پختن سنتی ترین پخت نان هندی، شما به مخمر خشک، آب گرم، قند، آرد، نمک، ماست نعناع، روغن آفتابگردان و دانه ی پیاز نیاز دارید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,825
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
روغن جوش | Rogan josh

روگان جوش یا روغن جوش از غذاهای مشهور کشمیر در هندوستان است که طرفدار زیادی دارد. برخی معتقدند که این غذا ریشه فارسی دارد و برخی میگویند که توسط مغول ها به هند آورده شده است و یکی از اصیل ترین غذاهای کشمیر شناخته می شود. گوشت بره به همراه رازیانه، فلفل و زدچوبه طعم دار شده و با حرارت ملایم به صورت خورش و گاهی بدون برنج سرو می شود. در کنار این غذا موسیر و ترشی نیز میل می شود.

1%2860%29.jpg
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever
عقب
بالا