- ارسالیها
- 6,099
- پسندها
- 43,825
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- سن
- 21
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
مرغ کبابی هندی
اگر یک بار طعم مرغ کبابی هندی را بچشید، به جرات می توان گفت که محال است که عاشق آن نشوید و دوباره نخواهید که آن را بخورید. پیشنهاد می کنیم که حتما دستور پخت این غذا را ذخیره کنید چون حتما هوس خوردن مجدد آن را خواهید کرد.این غذا به شیوه سنتی در تنور و یا کوره پخته می شود. تکه های مرغ را چندین ساعت در مخلوط ادویه های مختلف و ماست می ریزند و بعد آن را کباب می کنند. رنگ نارنجی معروف این غذا، حاصل مخلوط زردچوبه و فلفل است که با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.