نمیدونم ....هر چقدر فکر می کنم به نتیجه ای نمی رسم بهع خاطر همین دوقلو باشه بهتره مگه نه؟!
ازدواج کردی؟
خودم خرگوش .سگ .گربه و اسب دارم خیلی هم دوستشون دارم ...نه
حیون مورد علاقت
فیزیک و شیمی خیلی دوست دارم و هر چی مربوط به این دو میشهخرگوش
کتاب مورد علاقت
پیشرفت رودوست دارم اما از اینکه شاهد داشته باشم خجالت میکشم گزینه اخری اشتبهمه به جز قسمت اهنگ بیکلام درست بود اصلا من تو این ۲۴ سال زندگی یه ترک بیکلام گوش ندادم ....
دختری شیطون ..باهمه خوبی و خیلی کنجکاو ...دوست داری مثل بقیه پیشرفت کنی و همه شاهد پیشرفتت باشن
چرا...خیلی خوبه همه بگن پیشرفت کردی...پیشرفت رودوست دارم اما از اینکه شاهد داشته باشم خجالت میکشم گزینه اخری اشتب
میدونی ب اینکه دیگران ازم بد بگن خیلی بیشتر از خوب گفتنشون عادت دارم برا همین خجالت میکشم..من درحد امکن سعی میکنم خجالت نکشم چون صورتم سرخ میشه و اونموقع اگه یکی ببینمتم بیشتر خجالت میکشم و اگه سرخیمو به رومن بیاره دیگه دلم میخواد همونجا برم کف زمینچرا...خیلی خوبه همه بگن پیشرفت کردی...
جالبه ...ولی خوب این برای ایندت که تو اجتماع باشی خیلی بد میشهمیدونی ب اینکه دیگران ازم بد بگن خیلی بیشتر از خوب گفتنشون عادت دارم برا همین خجالت میکشم..من درحد امکن سعی میکنم خجالت نکشم چون صورتم سرخ میشه و اونموقع اگه یکی ببینمتم بیشتر خجالت میکشم و اگه سرخیمو به رومن بیاره دیگه دلم میخواد همونجا برم کف زمین
سعی میکنم عادت کنم البته اگه بتونم..اینا ذاتیه و ذات ادمارو نمیشه تغیر داد:)جالبه ...ولی خوب این برای ایندت که تو اجتماع باشی خیلی بد میشه
...نمیدونم چی بگم چون خودت نمیخوایی تغییر کنیسعی میکنم عادت کنم البته اگه بتونم..اینا ذاتیه و ذات ادمارو نمیشه تغیر داد:)