نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا خورش بامیه

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 115
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,843
پسندها
20,935
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • #1
خورشت بامیه یکی از پرخاصیت ترین خورشت های ایرانی است که در واقع اصالت آن به جنوب برمی گردد. خورشتی که امروز در بخش آشپزی آلامتو آموزش می دهیم، علاوه بر فوایدیش، طعم بی نظیری دارد. قطعا شما با یک بار امتحان این خورشت، آن را به برنامه ی غذایی خود اضافه خواهید کرد.

مواد لازم برای 4 نفر
سیر۳ حبه
پیاز بزرگ۲ عدد
بامیه تازه۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی۴ عدد
روغن مایعبه اندازه کافی
گوشت خورشتی۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,843
پسندها
20,935
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • #2
خورش-بامیه.jpg

♨ نکات مهم «طرز تهيه خورش بامیه خوشمزه جنوبی»​

✚ خورش بامیه اصلی بدون لپه پخته می شود اما جالب است بدانید که لپه باعث می شود خورش بامیه خوشرنگ تر و زیباتر شود. در صورتی که تمایل دارید به خورش بامیه خود لپه اضافه کنید کافیست لپه را در نیمه پخت خورش به آن اضافه کنید. برای دسترو بالا باید ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم لپه را از دو ساعت قبل در یک کاسه آب بخیسانید تا کمی نرم شود و نفخش برطرف شود سپس پس از اینکه گوشت خورشتی را تفت دادید لپه را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد از آن باقی مراحل پخت خورش را انجام دهید.




آلامتو
 
عقب
بالا