غذای ملل پیتزا کینوآ بدون گلوتن

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 124
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
glutenfree_ambitiouskitchen.jpg
آردهای بدون گلوتن بهترین جایگزین برای آردهای معمولی است. خمیر این پیتزا از آرد کینوآ با پروتئین بالا ساخته شده است.

خمیر خوشمزه کینوا با آرد کینوا ساخته می‌شود. شما می‌توانید بر روی این خمیر، پنیر موزارلا، فلفل، پیاز و زیتون قرار دهید.

در این دستور پخت شما با طرز تهیه یک پیتزای خوشمزه بدون گلوتن آشنا می‌شوید.

مواد لازم:
سه چهارم پیمانه آب گرم
دو و یک چهارم قاشق چایخوری مخمر
دو قاشق چایخوری عسل
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو پیمانه+ دو قاشق غذاخوری آرد کینوا
یک قاشق غذاخوری تخم کتان آرد شده
سه چهارم قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری پودر سیر
یک دوم قاشق چایخوری پونه خشک شده
یک دوم قاشق چایخوری آویشن خشک
مواد لازم برای روی پیتزا:
یک سوم پیمانه سس پیتزا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا