غذای مدرن طرز تهیه پیتزا پپرونی

  • نویسنده موضوع .Mobina.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 78
  • کاربران تگ شده هیچ

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,341
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه پیتزا پپرونی با قارچ آمریکایی تند فست فودی در مایکروفر بدون فر سوسیس پپرونی مواد تشکیل دهنده پپرونی مرغ سس


مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس پپرونی۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
آویشنبه اندازه کافی
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,341
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

دستور پخت پیتزا پپرونی​

مرحله اول​

برای تهیه پیتزا پپرونی رستورانی ابتدا فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک آن را می گیریم و محتویات داخل آن را کاملا خالی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در گوشه ای از تخته آن ها را جمع می کنیم.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,341
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

مرحله دوم​

در این مرحله سوسیس ها را به صورت ورقه ورقه ای برش می دهیم. گوجه فرنگی را نیز می شوییم و محتویات داخل آن را خالی می کنیم و قسمت گوشت دار گوجه فرنگی را نیز روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های ریز خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,341
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4

مرحله سوم​

سپس فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا به مرور زمان گرم شود. خمیر پیتزا آماده شده را در قالب مورد نظر پهن می کنیم و با دست روی خمیر را کمی فشار می دهیم تا همه نقاط قالب به صورت یکسان دارای حجم باشد.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,341
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5

مرحله چهارم​

بعد سس کچاپ را روی خمیر می ریزیم و با کف قاشق آن را روی خمیر پخش می کنیم تا همه جای خمیر کاملا پوشیده از سس شود و در ادامه نصف پنیر پیتزا را روی سس می ریزیم و انرا به صورت یکدست روی خمیر پیتزا پخش می کنیم.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,341
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6

مرحله پنجم​

در ادامه سوسیس پپرونی خرد شده و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی های خرد شده را به ترتیب و شکیل روی خمیر پیتز می چینیم و در آخر آویشن به هر میزانی که تمایل داریم روی مواد پیتزا می پاشیم و باقی مانده پنیر پیتزا را روی سطح موادمان می ریزیم.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,341
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7

مرحله ششم​

توجه داشته باشید که پینزا پیتزا باید کاملا روی مواد پیتزا را بپوشاند ، در ادامه ظرف پیتزا را داخل فر روی طبقه دوم قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه پنیر آن کاملا آب شود.البته برای طلایی شدن روی پنیر حتما باید از گریل داخل فر استفاد کنید.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,341
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8

مرحله هفتم​

اگر می خواهید روی پیتزا خوب برشته شود بهتر است پس از اتمام ۲۰ دقیقه پخت پیتزا ، قالب را در طبقه اول بگذاریم و گریل را روشن کنیم تا به مدت ۵ دقیقه کاملا سطح روی پیتزا نیز برشته و خوش رنگ شود.پیتزا پپرونی آماده شده را از فر بیرون می آوریم و با سس کچاپ نوش جان کنید.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,341
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9

نکات پخت پیتزا پپرونی​

پیتزا پپرونی با قارچ​

برای تهیه این پیتزا به روش ایتالیایی و امریکایی فقط از سوسیس پپرونی استفاده می شود ولی اگر شما دوست دارید از قارچ هم برای تغییر طعم و زیباتر شدن پیتزا استفاده کنید. برای مقدار مواد بالا ۱۰۰ گرم قارچ را به صورت ورقه ای خرد کنید و روی پیتزا بچینید.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,341
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10

خمیر پیتزا خونگی​

یکی از مهم ترین اجزای پیتزا خمیر آن می باشد و اگر از خمیر آماده استفاده کنیم مطمئنا پیتزای ما با کیفیت پیتزاهای رستورانی نخواهد شد. برای اینکه بتوانیم پیتزا را با حداکثر کیفیت درست کنیم بهتر است از خمیر خانگی استفاده کنیم. برای مشاهده آموزش خمیر پیتزای خانگی در ادامه با مطالب زیر همراه باشید.

منبع: چی شی
 
آخرین ویرایش
عقب
بالا