- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
- #1
به گزارش بهداشت نیوز، ، پژوهش های جدید نشان می دهد که یک مولکول آنتی اکسیدان در چای سبز وجود دارد که اپی گالوکاتچین گالات (epigallocatechin gallate) و به اختصار EGCG نامیده شده و به طور مستقیم فعل و انفعالات داخلی ایجاد کرده و سطح پروتئین p53 را افزایش می دهد. پروتئین p53، پروتئین مهمی است که اغلب در سرطان ها ناکارآمد است.
پروفسور چونیو وانگ (Chunyu Wang) از مؤسسه پلی تکنیک رنسلیر (Rensselaer) ایالات متحده آمریکا در توضیحات خود اظهار داشت: «هر دو مولکول p53 و اپی گالوکاتچین گالات بسیار جالب هستند. در بیش از ۵۰ درصد سرطان انسانی جهش ژنتیکی پروتئین p53 دیده می شود در حالی که اپی گالوکاتچین گالات، موکلول آنتی اکسیدان اصلی در چای سبز است، محصولی که یکی از نوشیدنی های محبوب در سراسر جهان به...
پروفسور چونیو وانگ (Chunyu Wang) از مؤسسه پلی تکنیک رنسلیر (Rensselaer) ایالات متحده آمریکا در توضیحات خود اظهار داشت: «هر دو مولکول p53 و اپی گالوکاتچین گالات بسیار جالب هستند. در بیش از ۵۰ درصد سرطان انسانی جهش ژنتیکی پروتئین p53 دیده می شود در حالی که اپی گالوکاتچین گالات، موکلول آنتی اکسیدان اصلی در چای سبز است، محصولی که یکی از نوشیدنی های محبوب در سراسر جهان به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.