~Deku کاربر فعال بخش سطح 29 ارسالیها 1,862 پسندها 20,877 امتیازها 44,573 مدالها 20 14/2/22 #151 ♡VaNia♡ گفت سلام می شه رمان هایی که کلا تخیلی باشه معرفی کنید و رمانایی مثل رمان های مرجان فریدی کلیک کنید تا باز شود... مدال خورشید عالیه امضا : ~Deku
♡VaNia♡ گفت سلام می شه رمان هایی که کلا تخیلی باشه معرفی کنید و رمانایی مثل رمان های مرجان فریدی کلیک کنید تا باز شود... مدال خورشید عالیه
Sahel8 رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 85 پسندها 269 امتیازها 1,078 مدالها 3 24/2/22 #152 Sahel8 گفت سلام یه رمان مثل قرار نبود و دلواپس توام معرفی کنید؟؟ کلیک کنید تا باز شود...
آبی پَرَست؛ هنرمند انجمن سطح 36 ارسالیها 2,475 پسندها 34,136 امتیازها 64,873 مدالها 43 24/2/22 #153 سلام لطفا یه رمان مثل رمان مگس بهم معرفی کنید امضا : آبی پَرَست؛
Nastaran_Green نو ورود سطح 6 ارسالیها 17 پسندها 454 امتیازها 2,623 مدالها 6 25/2/22 #154 سلام ممنون میشم رمان هایی مثل(دختری با اسانس سیگار)و(دختر نقابدار)که دختره خلافکار و پولدار باشه و پسره پلیس باشه بهم معرفی کنین امضا : Nastaran_Green
سلام ممنون میشم رمان هایی مثل(دختری با اسانس سیگار)و(دختر نقابدار)که دختره خلافکار و پولدار باشه و پسره پلیس باشه بهم معرفی کنین
Hana.BanU ☯ نویسنده افتخاری سطح 16 ارسالیها 1,069 پسندها 7,961 امتیازها 23,703 مدالها 27 سن 25 26/2/22 #155 نسترن♥ گفت سلام ممنون میشم رمان هایی مثل(دختری با اسانس سیگار)و(دختر نقابدار)که دختره خلافکار و پولدار باشه و پسره پلیس باشه بهم معرفی کنین کلیک کنید تا باز شود... سمفونی مرگ امضا : Hana.BanU ☯
نسترن♥ گفت سلام ممنون میشم رمان هایی مثل(دختری با اسانس سیگار)و(دختر نقابدار)که دختره خلافکار و پولدار باشه و پسره پلیس باشه بهم معرفی کنین کلیک کنید تا باز شود... سمفونی مرگ
Nastaran_Green نو ورود سطح 6 ارسالیها 17 پسندها 454 امتیازها 2,623 مدالها 6 26/2/22 #156 Hannaneh Bamiri گفت سمفونی مرگ کلیک کنید تا باز شود... ممنون امضا : Nastaran_Green
Fatemeh. M نو ورود سطح 0 ارسالیها 3 پسندها 6 امتیازها 0 30/3/22 #157 سلام دوستان اگر امکان داره رمانی معرفی کنید که در اون شخصیت دختر جدی ، مستقل و پر تلاش باشه و رمان اجتماعی روانشناسی عاشقانه باشه مثلا رمان هایی شبیه : انار ، زیتون ، آمال (آسمان دیشب آسمان امشب ) این ها رو البته خوندم
سلام دوستان اگر امکان داره رمانی معرفی کنید که در اون شخصیت دختر جدی ، مستقل و پر تلاش باشه و رمان اجتماعی روانشناسی عاشقانه باشه مثلا رمان هایی شبیه : انار ، زیتون ، آمال (آسمان دیشب آسمان امشب ) این ها رو البته خوندم
•|DADA BUG|• کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 743 پسندها 8,454 امتیازها 30,873 مدالها 21 سن 19 31/3/22 محروم #158 سلام فنفیکشن دگرگوننما تموم این ویژگی هارو داره بجز روانشناسی که کم ازش نداره شخصیت اصلیش مستقل و پرتلاش و جدی و... مدیونی فکر کنی دارم تبلیغ میکنم امضا : •|DADA BUG|•
سلام فنفیکشن دگرگوننما تموم این ویژگی هارو داره بجز روانشناسی که کم ازش نداره شخصیت اصلیش مستقل و پرتلاش و جدی و... مدیونی فکر کنی دارم تبلیغ میکنم
Fatemeh. M نو ورود سطح 0 ارسالیها 3 پسندها 6 امتیازها 0 31/3/22 #159 RAHA.S گفت سلام فنفیکشن دگرگوننما تموم این ویژگی هارو داره بجز روانشناسی که کم ازش نداره شخصیت اصلیش مستقل و پرتلاش و جدی و... مدیونی فکر کنی دارم تبلیغ میکنم کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنون
RAHA.S گفت سلام فنفیکشن دگرگوننما تموم این ویژگی هارو داره بجز روانشناسی که کم ازش نداره شخصیت اصلیش مستقل و پرتلاش و جدی و... مدیونی فکر کنی دارم تبلیغ میکنم کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنون
Fatemeh. M نو ورود سطح 0 ارسالیها 3 پسندها 6 امتیازها 0 31/3/22 #160 RAHA.S گفت سلام فنفیکشن دگرگوننما تموم این ویژگی هارو داره بجز روانشناسی که کم ازش نداره شخصیت اصلیش مستقل و پرتلاش و جدی و... مدیونی فکر کنی دارم تبلیغ میکنم کلیک کنید تا باز شود...
RAHA.S گفت سلام فنفیکشن دگرگوننما تموم این ویژگی هارو داره بجز روانشناسی که کم ازش نداره شخصیت اصلیش مستقل و پرتلاش و جدی و... مدیونی فکر کنی دارم تبلیغ میکنم کلیک کنید تا باز شود...