متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پوست و مو 50 پرسش و پاسخ درباره موهایتان

  • نویسنده موضوع ASIL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 45
  • بازدیدها 1,664
  • کاربران تگ شده هیچ

ASIL

مدیر بازنشسته
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,470
پسندها
7,372
امتیازها
33,973
مدال‌ها
19
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • #41
۴۴) نکاتی که جهت پیشگیری از ریزش مو باید رعایت شود، چیست؟
در مورد پیشگیری از ریزش مو باید یادآور شویم که بعضی از انواع ریزش مو که ارث در آن‌ها تاثیر زیادی دارد، از جمله طاسی مردانه، نمی‌توان با هیچ روشی جلوی ریزش مو را بطور کامل گرفت. فقط می‌توانیم با رعایت نکات زیر پیشرفت ریزش مو را کند کنیم. کارهایی که برای پیشگیری از ریزش مو می‌توانیم انجام دهیم عبارتند از:
• رعایت نکات بهداشتی مو، جلوگیری از چرب شدن زیاد مو، شستشوی صحیح مو و استفاده از شامپوهای ملایم.
• برطرف کردن عوامل تشدید کننده ریزش مو مثل افسردگی و استرسهای روحی که تاثیر زیادی در ریزش مو دارند، کم خونی و…
• رعایت نکات تغذیه‌ای،، مصرف میوه‌جات و سبزیجات و پرهیز از مصرف بی‌رویه نمک و شیرینی، پرهیز از رژیم غذایی سخت جهت درمان چاقی
 
امضا : ASIL

ASIL

مدیر بازنشسته
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,470
پسندها
7,372
امتیازها
33,973
مدال‌ها
19
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • #42
۴۵) هنگام شستشوی مو‌ها چه نکاتی را برای پیشگیری از ریزش مو باید رعایت کرد؟
در هنگام شستن مو‌ها به نکات زیر توجه نمایید:
ـ حداکثر هفته‌ای دو بار آن هم با آب نیمه گرم حمام کنید.
ـ هنگام شستن مو‌ها، سعی کنید از شامپوی رقیق شده استفاده کنید، به این ترتیب که کمی از شامپو‌ها را در یک شیشه خالی ریخته و به آن آب اضافه کنیم، تا رقیق گردد. شامپوی رقیق شده ضربه کمتری به مو‌ها وارد می‌کند.
ـ سعی کنید فقط یکبار مو‌ها را با شامپو بشویید و زمان شستشو را طولانی نکنید. یعنی بلافاصله پس از شامپو کردن با آب، مو‌ها را بشویید.
ـ هرقدر شامپو به مدت طولانی تری با مو‌ها و پوست تماس داشته باشد، آسیب بیشتری به پوست سر و مو‌ها وارد می‌شود. این موضوع در مورد شامپوهای خارجی نیز صدق می‌کند.
ـ بهتر است در هر بار حمام...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ASIL

ASIL

مدیر بازنشسته
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,470
پسندها
7,372
امتیازها
33,973
مدال‌ها
19
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • #43
۴۶) برای جلوگیری از ریزش مو چه باید خورد؟
اهمیت رژیم غذایی را در حفظ سلامتی بدن به خصوص مو، نمی‌توان نادیده گرفت. تحقیقات اخیر ژاپنی‌ها بعد از جنگ جهانی دوم این امر را تایید می‌کند؛ چرا که استفاده از رژیم غذایی غربی‌ها به وسیلهٔ ژاپنی‌ها باعث اضافه وزن توام با ریزش مو در اکثر مردم شد. شایع‌ترین دلیل ریزش مو در زنان کمبودهای غذایی است، زیرا معمولاً برای کاهش وزن خود رژیم‌های غیر اصولی را به کار می‌برند که نتیجهٔ آن بروز این مشکل است. همچنین کسانی که مواد غذایی حیوانی مصرف نمی‌کنند و به اصطلاح گیاهخوار هستند، به دلیل عدم اطلاع کافی در زمینه چگونگی مصرف غذاهای گیاهی، دچار کمبود پروتئین، روی، آهن، اسیدهای آمینهٔ ضروری، ویتامین‌های گروه B و… می‌گردند
 
امضا : ASIL

ASIL

مدیر بازنشسته
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,470
پسندها
7,372
امتیازها
33,973
مدال‌ها
19
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • #44
۴۷) مصرف مواد پروتئینی چه اثری در کاهش ریزش مو دارد؟
پروتئین اساس و پایهٔ نیاز بافت‌های بدن مانند مو، ناخن، پوست و… می‌باشد و در موادی مانند انواع گوشت (مرغ، ماهی و گوشت قرمز (، تخم مرغ، لبنیات و حبوبات به میزان فراوان وجود دارد. در مواد نشاسته‌ای مثل نان، برنج، ماکارونی و سبزی‌ها نیز به مقدار کمی وجود دارد. اسیدهای آمینه اجزای تشکیل دهنده پروتئین‌ها هستند که در مواد ذکر شده در بالا وجود دارند.
 
امضا : ASIL

ASIL

مدیر بازنشسته
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,470
پسندها
7,372
امتیازها
33,973
مدال‌ها
19
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • #45
۴۸) مصرف مواد کلسیمی و منیزیمی چه اثری در کاهش ریزش مو دارد؟
گروه شیر و لبنیات منابع غنی کلسیم و منیزیم و نیز پروتئین هستند. اگر فردی دچار عدم تحمل لاکتوز (قند موجود در شیر) باشد و از سایر مشتقات لبنیاتی نیز برای تامین نیازهای بدن خود استفاده نکند، باید به طور روزانه مکمل کلسیم مصرف کند و مصرف سایر غذاهای غنی از پروتئین را نیز افزایش دهد.
 
امضا : ASIL

ASIL

مدیر بازنشسته
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,470
پسندها
7,372
امتیازها
33,973
مدال‌ها
19
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • #46
۵۰) مصرف آنتی اکسیدان‌ها چه اثری در پیشگیری از ریزش مو دارد؟
آنتی اکسیدان‌ها مولکول‌هایی هستند که می‌توانند اثر رادیکال‌های آزاد را خنثی کنند. همچنین باعث ساخته شدن موی جدید و استحکام آن می‌شوند.
آنتی اکسیدان‌ها شامل ویتامین E، ویتامین C، روی و سلنیوم و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین- A که در سیب زمینی شیرین، هویج، اسفناج پخته، کدو حلوایی، طالبی، زرد آلو، کلم بروکلی، گریپ فروت قرمز وجود دارد) می‌باشد.
 
امضا : ASIL

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا