soft.and.lily رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 118 پسندها 1,469 امتیازها 9,763 مدالها 7 16/3/21 #21 پیشنهاد وسوسه برانگیزیه! من به هر دوستی خوبی کردم بد نارو خوردم ترجیح میدم خودم برنده شم و بدم به خانواده امضا : soft.and.lily
پیشنهاد وسوسه برانگیزیه! من به هر دوستی خوبی کردم بد نارو خوردم ترجیح میدم خودم برنده شم و بدم به خانواده
miss.paria نو ورود سطح 1 ارسالیها 26 پسندها 173 امتیازها 503 مدالها 1 24/3/21 #22 اگه واقعا دوست خوبی باشه پول خودمم بهش میدم در غیر این صورت ترجیح میدم خودم برنده بشم امضا : miss.paria
ملکه تاریکی رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 3 پسندها 90 امتیازها 148 مدالها 1 سن 18 25/3/21 محروم #23 Moradzade79 گفت حالا همه فاز رفاقت و معرفت برداشتن. خدایش اگه همهمون تو شرایطی که گفتی قرار میگرفتیم پول رو برای خودمون میخواستیم. کلیک کنید تا باز شود... موافقم تو این دوره زمونه حتی رفیق هم پیدا نمیشه چه برسه به اینکه اگه شرایط فراهم باشه به دوستشون فک کنن مسلما فقط به خودشون فکر میکنن البته شرمنده ها چون همه که این طوری نیستن امضا : ملکه تاریکی
Moradzade79 گفت حالا همه فاز رفاقت و معرفت برداشتن. خدایش اگه همهمون تو شرایطی که گفتی قرار میگرفتیم پول رو برای خودمون میخواستیم. کلیک کنید تا باز شود... موافقم تو این دوره زمونه حتی رفیق هم پیدا نمیشه چه برسه به اینکه اگه شرایط فراهم باشه به دوستشون فک کنن مسلما فقط به خودشون فکر میکنن البته شرمنده ها چون همه که این طوری نیستن
ملکه تاریکی رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 3 پسندها 90 امتیازها 148 مدالها 1 سن 18 25/3/21 محروم #24 با هیشکدوم از دوستام اونقدری صمیمی نیستم که اسمشون رو بزارم بهترین دوست یا همون رفیق خودم برنده شم بین کسانیکه واقعا به اون پول نیاز دارن تقسیمشون کنم امضا : ملکه تاریکی
با هیشکدوم از دوستام اونقدری صمیمی نیستم که اسمشون رو بزارم بهترین دوست یا همون رفیق خودم برنده شم بین کسانیکه واقعا به اون پول نیاز دارن تقسیمشون کنم
afson^_^ مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 730 پسندها 12,781 امتیازها 31,973 مدالها 16 سن 20 29/3/21 #25 دوستم 500میلیون برنده شه امضا : afson^_^
±★Goldenmoon★± نو ورود سطح 4 ارسالیها 0 پسندها 364 امتیازها 1,703 مدالها 3 30/3/21 #26 نمیدونم واقعا چون هنوز من دوست واقعی ندارم امضا : ±★Goldenmoon★±
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 960 پسندها 67,097 امتیازها 58,773 مدالها 36 سن 21 30/3/21 مدیر #27 اگه دوستم ۵۰۰ میلیون بگیره بعد ۵۰ ۵۰ تقسیمش کنیم اینجوری ۵۰ میلیونم بیشتر بگیرم اون بگیره نوش جونش اگه نه که غلط کرده خودم میگیرم :/ امضا : M.JOUDI❁
اگه دوستم ۵۰۰ میلیون بگیره بعد ۵۰ ۵۰ تقسیمش کنیم اینجوری ۵۰ میلیونم بیشتر بگیرم اون بگیره نوش جونش اگه نه که غلط کرده خودم میگیرم :/
Aliasghar رفیق جدید انجمن سطح 1 ارسالیها 5 پسندها 194 امتیازها 668 مدالها 2 سن 15 1/4/21 محروم #29 دوستی ندارم اگه هم داشتم میخواستم خودم برنده شم تا به دوستمم بدم امضا : Aliasghar
From_moon رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 7 پسندها 82 امتیازها 123 مدالها 1 سن 17 2/4/21 #30 MELO گفت خودت ۲۰۰ میلیون از بانک برنده شی یا بهترین دوستت که به پول نیاز داره ۵۰۰ میلیون برنده شه کلیک کنید تا باز شود... خب اگه به منه که خودمو بهترین دوستم بازم خودم در میام.... سود نمیکنم.... پول نیاز دارم هر دوشو باز باید بدم فوقش سیصد میلیون گیرم بیاد امضا : From_moon
MELO گفت خودت ۲۰۰ میلیون از بانک برنده شی یا بهترین دوستت که به پول نیاز داره ۵۰۰ میلیون برنده شه کلیک کنید تا باز شود... خب اگه به منه که خودمو بهترین دوستم بازم خودم در میام.... سود نمیکنم.... پول نیاز دارم هر دوشو باز باید بدم فوقش سیصد میلیون گیرم بیاد