- ارسالیها
- 11,235
- پسندها
- 5,542
- امتیازها
- 60,919
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- #1
برای سسی که هنگام کباب شدن جوجه بهش میزنن، اون سس شامل 50 گرم کره آبکرده و 2 قاشق زعفران دم کشیده و کمی آبلیمو و نمک هست که در طول پخت با برس روی جوجه ها می مالن البته راز خوشمزگی جوجه کبابهای رستورانهای معروف تهران هم در همین سس خلاصه میشه که اصولا” ما رعایتش نمیکنیم.
بهترین روش مزه دارکردن جوجه کباب
جوجه کباب یکی از خوش طعم ترین و مجلسی ترین غذا ها در آشپزی ایرانی ها است که بیشتر اوقات برای مهمانی های رسمی و غیر رسمی مورد مصرف قرار می گیرد. اگر شما می خواهید یک جوجه کباب خوش طعم و زبان زد را درست کنید باید به نکات مهمی توجه کنید که در ادامه می...
بهترین روش مزه دارکردن جوجه کباب
جوجه کباب یکی از خوش طعم ترین و مجلسی ترین غذا ها در آشپزی ایرانی ها است که بیشتر اوقات برای مهمانی های رسمی و غیر رسمی مورد مصرف قرار می گیرد. اگر شما می خواهید یک جوجه کباب خوش طعم و زبان زد را درست کنید باید به نکات مهمی توجه کنید که در ادامه می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.