نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان خاکستر شعله‌ور | meriya کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Meriya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 209
  • کاربران تگ شده هیچ

Meriya

نو ورود
سطح
4

ارسالی‌ها
21
پسندها
435
امتیازها
2,590
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
نام رمان: خاکستر شعله‌ور
نویسنده: meriya
ژانر: #اجتماعی #عاشقانه
خلاصه: آتش عشقی که بی مهابا قلب مادرشان را نشانه گرفته، یکی لبریز از خشم و انتقام، دیگری تنها مشتش را می‌فشارد، از درون فرو می‌ریزد و دعوت به آرامش می‌کند.
قلب‌هایشان بهم گره خورده؛ ولی خاکستر‌های این عشق سوزان، جان دیگری را بازیچه‌ قراره داده تا فاجعه‌ایی دیگر رقم بزند‌؛ اما این بار او تسلیم نمی‌شود.
لینک رمان:در حال تایپ - رمان خاکستر شعله‌ور | meriya کاربر انجمن یک رمان

سالخورده و گربه اش

کاربر فعال
سطح
27

ارسالی‌ها
947
پسندها
19,438
امتیازها
42,073
مدال‌ها
36
درود و خداقوت.
نکته‌ای به نظرم رسید که فکر می‌کنم بهتره بگم.
ایده‌ی شما تاحدی برای من مشخصه (احتمالاً) و به نظرم قضیه رو از همین اول لو ندید که برادر دوقلوی شایان مرتکب قتل شده یعنی الان شایان داره با خودش هی فکر میکنه که اگه برادرم تلفنش و جواب نمیده حتماً اون کاری کرده که الان فراری شده.
من میگم برای جذاب‌تر شدن قضیه و سربسته بودن ماجرا، تا یه جایی از داستان، فکرِ شایان رو اصلاً اینطور بازگو نکنید که مخاطب هم بهش فکر کنه.
همواره پیروز باشید.

امضا : سالخورده و گربه اش

Meriya

نو ورود
سطح
4

ارسالی‌ها
21
پسندها
435
امتیازها
2,590
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
درود و خداقوت.
نکته‌ای به نظرم رسید که فکر می‌کنم بهتره بگم.
ایده‌ی شما تاحدی برای من مشخصه (احتمالاً) و به نظرم قضیه رو از همین اول لو ندید که برادر دوقلوی شایان مرتکب قتل شده یعنی الان شایان داره با خودش هی فکر میکنه که اگه برادرم تلفنش و جواب نمیده حتماً اون کاری کرده که الان فراری شده.
من میگم برای جذاب‌تر شدن قضیه و سربسته بودن ماجرا، تا یه جایی از داستان، فکرِ شایان رو اصلاً اینطور بازگو نکنید که مخاطب هم بهش فکر کنه.
همواره پیروز باشید.
خیلی ممنون بابت خوندن رمان و نظرتون
برای من خیلی خیلی ارزشمنده:458211-8e33e52a2f7bd5005505daf268120cac:
بنظرم یکمی زوده برا قضاوت در مورد ایده :458045-7e17d7cb2c113b98da7c47ba590f6f92:
و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.