نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کودک عوارض جسمی مصرف هله هوله ها در کودکی و بزرگسالی

  • نویسنده موضوع Aby_ZM
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 171
  • کاربران تگ شده هیچ

Aby_ZM

کاربر فعال
سطح
17
 
ارسالی‌ها
1,815
پسندها
9,063
امتیازها
31,973
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
عادات غذايي در سنين پائين شکل مي گيرد و از همين زمان بايد مواد غذايي سالم را در اختيار کودک قرار داد و به تامين مواد مغذي مورد نياز او در وعده هاي اصلي و ميان وعده هاي غذايي توجه کرد.

پُرفشاري خون، کلسترول بالا و پوکي استخوان

مصرف تنقلات تجارتي کم ارزش به دليل زيادي نمک، چربي و شکر باعث بروز بيماري هاي قلبي عروقي، چاقي، پُرفشاري خون، پوکي استخوان و افزايش کلسترول خون در دوران بزرگسالي مي شوند. به علاوه اين گونه تنقلات داراي افزودني هاي رنگي، نگه دارنده ها و طعم دهنده هاي مصنوعي هستند که مصرف بي رويه ي آنان موجب پُرتحرکي و بيش فعالي کودکان مي شود.

ميزان بالاي نمک پفک و شوري آن نيز باعث مي‌شود که ذائقه کودکان به سمت شوري پيش رود و در نتيجه خطر ابتلا به بيماري فشارخون را افزايش مي...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Aby_ZM

Aby_ZM

کاربر فعال
سطح
17
 
ارسالی‌ها
1,815
پسندها
9,063
امتیازها
31,973
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
  • #2
مصرف چيپس و پفک کودکان را از تغذيه‌ اي سالم محروم مي ‌کند. در مراحل تهيه ي پفک، پودر ذرت پرس مي ‌شود و در حرارت بسيار بالا قرار مي ‌گيرد تا به صورت حجيم درآيد. در چنين شرايطي روغن موجود در پُفک مي ‌سوزد و توليد پراکسيد مي ‌کند که در حرارت و نور، مقدار آن بيشتر است و خوردن آن سلامت کودک را تهديد مي ‌کند.

بر اساس اين مطالعات، پفک 9 برابر حجم خود آب جذب مي‌ کند و کودک با خوردن پفک و به دنبال آن آب، احساس سيري کاذب کرده و در نتيجه از خوردن غذاي سفره محروم و دچار کمبود تغذيه‌ اي(از جمله کم خوني) و چاقي مي‌ شود.

مصرف چيپس به دليل شوري و روغن زياد، همان خطراتي مشابه پفک براي سلامت بدن در‌ بر دارد به همين علت کارشناسان تغذيه توصيه مي‌ کنند در صورت مصرف اين گونه تنقلات، بسيار کم و از انواع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Aby_ZM

Aby_ZM

کاربر فعال
سطح
17
 
ارسالی‌ها
1,815
پسندها
9,063
امتیازها
31,973
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
  • #3
محققان مي ‌گويند: استفاده از مواد خوراکي که خاصيت ايمني کمتري دارند و حذف کردن مواد پُرخاصيت مانند زردچوبه از رژيم غذايي روزانه، احتمال ابتلا به بيماري آنفلوآنزاي خوکي را در افراد افزايش مي دهد.

عادات غذايي در دنياي پيشرفته امروزي توان بدن ما را براي مقابله با اين ويروس کاهش مي ‌دهند و خوردني ‌هايي مثل پيتزا يا فست فودها حتي نمي‌ توانند ذره‌اي از خاصيت مواد غذايي سالم مانند زردچوبه که در غذاهاي سنتي يافت مي ‌شود را به بدن برسانند و به همين علت هيچ کمکي به تقويت سيستم ايمني بدن نمي ‌کنند. چاشني‌ هايي که به غذاهاي سنتي افزوده مي ‌شوند اغلب خاصيت درماني و پزشکي دارند و در تقويت سيستم ايمني بدن موثر هستند. در حالي که غذاهاي پيشرفته امروزي که ارمغان کشورهاي غربي هستند فاقد اين مواد ضروري...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Aby_ZM

Aby_ZM

کاربر فعال
سطح
17
 
ارسالی‌ها
1,815
پسندها
9,063
امتیازها
31,973
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
  • #4
به همين دليل است که با وجود افزايش عوامل بيماري ‌زا و عفونت‌ ها اين کشورها توانسته‌ اند با موفقيت از شيوع اين بيماري ‌ها پيشگيري کنند.

اما در عين حال اين کشورها با تغيير رژيم غذايي خود و مصرف غذاهايي سرشار از چربي، شکر و گوشت مقاومت سيستم ايمني بدن خود در برابر بيماري ‌ها را از دست داده‌ اند. به همين دليل با شيوع عوامل بيماري ‌زاي جديد که هنوز واکسني براي شان توليد نشده است، آسيب‌ پذيري اين کشورها بالاتر مي ‌رود.

چاقي و اضافه وزن

مصرف غذاهاي آماده و تنقلاتي مانند چيپس موجب گرسنگي هاي کاذب و مکرر مي شود. زماني که نوجواني، يک بسته چيپس 50 يا 70 گرمي را مصرف مي کند، حدود 700 کيلوکالري يعني معادل يک سوم يا نصف کالري مورد نياز روزانه يک مرد يا زن بالغ را گرفته ولي سير نشده است. اين...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Aby_ZM
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M
عقب
بالا