«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

روانشناسی اجتماعی چگونه زندگی شادی داشته باشیم؟ | روانشناسی اجتماعی

• نویسنده موضوع Maryam.chitsazii
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 175
  • کاربران تگ شده هیچ

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,067
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع
Negar_۲۰۲۱۰۴۰۶_۰۷۵۷۰۶.png

زندگی شاد و بی دغدغه، برای بسیاری از افراد آرزوست. آرزویی که نه تنها دست نیافتنی نیست، بلکه حق هر انسانی به حساب می‌آید. این افراد معمولاً به دنبال راه کارهای عجیب و غریب می‌گردند تا بتوانند زندگی شاد را تجربه کنند و به موفقیت برسند. غافل از اینکه داشتن حال خوب و آرامش، نه تنها نیاز به تکنیک های عجیب ندارد، بلکه با راه کارهایی کاملاً ساده به دست می‌آید. در مقاله چگونه زندگی شاد کنیم 11 مورد از ساده ترین و البته موثرترین راه ها را برایتان بیان کرده ایم که بتوانید با استفاده از آن ها، از همیشه زدگی شاد تری را تجربه کنید…

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] sadaf_che

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,067
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع
نکات کلیدی زندگی شاد
همان طور که در ابتدای مقاله هم گفتم، شما هم به دنبال راه کارهایی می‌گردید که بتوانید با استفاده از آن ها زندگیتان را از همیشه شادتر و حال خودتان را از همیشه بهتر کنید. خب من هم زیاد منتظرتان نمی‌گذارم، همین ابتدا 11 تکنیک فوق العاده به شما خواهم گفت که بهترین اتفاقات برای شما رقم بخورد. اگر موافق هستید پس شروع به گفتن راه های زندگی شادتر.

۱. در حال زندگی کنید
می‌دانید دلیل اصلی بسیاری از شاد نبودن ها و افسردگی های غالب افراد چیست؟ این است که در زمان حال نیستند! یعنی یا دائماً در حال افسوس خوردن برای کارهایی که در گذشته انجام داده یا نداده اند هستند، یا دائماً خودشان را از آینده می‌ترسانند! به نظر شما، آیا فردی با این خصوصیات، اصلاً می‌تواند زندگی شاد را تجربه کند؟...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,067
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع
۲. با دیگران بهتر ارتباط برقرار کنید
انسان موجودی اجتماعی است و نمی‌تواند بدون برقراری ارتباط با دیگران زندگی کند. برقراری ارتباط هم با چیزی ممکن نیست جز دانستن تکنیک های ارتباط موثر! اگر این تکنیک ها را به خوبی بلد باشیم، مسلماً زندگی شاد تری را هم تجربه خواهیم کرد. چرا که ارتباط گرفتن با دیگران ما را سرحال تر، شادتر، اجتماعی تر و .. می‌کند و لبخند را بر لب های ما جاری می‌کند. پیشنهاد می‌کنم حتماً مقاله تکنیک های ارتباط موثر را هم که برایتان نوشته ایم مطالعه کنید تا با یادگیری این تکنیک ها، فردی موفق در حیطه ارتباط گیری با دیگران شوید و همچنین بتوانید اوضاع زندگی خودتان را بهبود ببخشید…
برای داشتن زندگی شاد با دیگران به خوبی ارتباط برقرار کنید

۳. به خدا نزدیک تر باشید
أَلا بِذِكرِ...

• Like

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,067
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع
4. جملات زندگی شاد
یکی دیگر از راه ها و تکنیک های داشتن زندگی شاد ، این است که از جملات انگیزشی استفاده کنیم. این جملات باعث می‌شوند ما همیشه انرژی بالایی داشته باشیم و در شادترین حالت ممکن باشیم. در اینجا به چند مورد از شادی بخش ترین جملات اشاره خواهیم کرد…
با چیزی که داری خوشحال باش و برای چیزی که می خواهی هیجان زده شو!
برای هر یک دقیقه ای که عصبانی هستی، شصت ثانیه شادی را از دست می دهی. (رالف والدو امرسون)
هر عصبانیتی زندگی شاد شما را از بین خواهد برد
نمی خندیم به خاطر این که شاد هستیم بلکه شاد هستیم به خاطر این که می خندیم.
شاد باش، این واقعا افراد منفی باف را عذاب می‌دهد!
برای داشتن زندگی شاد فقط باید شاد باشید!
وقتی که صبح از خواب بیدار می‌شوی، دو انتخاب داری. یا خوشحال باشی یا...

• Like

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,067
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع
6. علایقتان را مشخص کنید
تا کنون کسی را دیده اید که کاری را که مورد علاقه اش است انجام دهد و ناراضی باشد؟ مسلماً خیر! علایق ما به من و شما کمک می‌کنند تا هم در کاری که انجام می‌دهیم مفیدتر و بهتر عمل کنیم و هم شادتر باشیم و حال بهتری هم داشته باشیم. وقتی در مسیر علایقت حرکت کنی، دیگر خبری از بی انرژی بودن و بی حالی نخواهد بود. پیشنهاد می‌کنم اولین کاری که بعد از خواندن این مقاله انجام می‌دهید این باشد که لیستی از علایقتان تهیه کنید و تمام تلاش خود را بکنید که در جهت آن ها حرکت کنید. شک نکنید که برایتان معجزه خواهد کرد.
التبه باید این علایق از ته دل باشند و بعد از گذشت دو یا سه روز آتش آن‌ها فروکش نکند. برای این که علایق درست خودتان را انتخاب کنید، توصیه می‌کنم از محصول استعدادیابی و کشف...

• Like

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,067
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع
8. هدف مشخص داشته باشید
هشتمین قانون زندگی شاد، داشتن اهداف مشخص است. افرادی که هدف مشخصی دارند، همیشه انگیزه و انرژی بالاتری هم نسبت به سایر افراد برای رسیدن به موفقیت دارند. زمانی که هدف داشته باشیم، ناخودآگاه ترغیب می‌شویم که برای رسیدن به آن تلاش کنیم و همین تلاش کردن و شوق رسیدن به هدف، حال بسیار خوبی را برای ما ایجاد می‌کند و زندگی شادتری را تجربه خواهیم کرد. همانطور که در مقاله هدف گذاری در زندگی در چگونگی مشخص کردن هدف صحبت کردیم. اهداف ما باید شفاف و روشن باشند تا بتوانیم تصور مناسبی را از آن‌ها داشته باشیم.
داشتن هدف های بزرگ باعث داشتن زندگی شاد می‌شود.

9. چیزهایی که نمی‌توانید تغییر دهید را رها کنید
بسیاری از چیزها در زندگی هستند که ما هیچ تاثیری در به وجود آمدن یا از بین...

آخرین ویرایش