- نازی جانم،رفیق خوش سیما و مهربون من،هرچی از صفات خوبت بگم کم گفتم،یک دنیا ممنونم و آرزوی دلی شاد و لبی خندون و قلبی پر از عشق و به دور از غم دارم،خیلی دوست دارم [ ATANAZ ✦ ]
-sماجانم،خوش قلب من و شاعر مهربون و دوست داشتی که هرچی از صفات خوبت بگم کم گفتم،خیلییی ممنونم بابت تبریک خوش قلم من،آرزو میکنم مثل نام قشنگت بزرگ و همیشه بدرخشی،خیلی دوست دارم [ Sama_Shams ]
-یک دنیا ممنونم دوست خوبم که وقت گذاشتی و تبریک گفتی،بهترین آرزو هارو برات دارم و دعا میکنم شادی از دلت هیچوقت رخت جمع نکنه و غم در تک تم لحظات زندگی رنگ ببازه،دوست دارت سنا [...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
-عزیزدل من، دوست مهربون من یک دنیا ممنونم که برام ارزش قائل شدی و تبریک گفتی،دعامیکنم لبخند لحظه ای از لبات پاک نشه و اگر قطره ای اشک از چشمات میاد تنها دلیلش قهقه باشه،دلت غرق در شادی،دوست دارت سنا [ SSelena♡ ]
-ماه من، اره دقیقا مال من،باافتخار میگم که مثل مروارید داخل صدف برام ارزشمندی و همونجور که باعث زیبایی شب شدی باعث زیبایی زندگی من شدی و چقدر برام این موضوع مقدسه،خیلی دوست دارم [ GhdrMtlgh°m3 ]
-حدیثه جانم،من به فدای دل مهربونت برم که وقت گذاشتی و لطف کردی تبریک بهم گفتی یک دنیا ممنونتم و دعامیکنم مثل خورشید بدرخشی و گرما بخش باشی و...
- هرچی اومدم بنویسم،چیزی به ذهنم نیومد، خودت بهتر میدونی دیگ ....آره ،الان دقیقا مثل همون بچه کوچولو هاشدم که هی جمله بندی میکنه بعد یادش میره،باید یه بار باهم بشینیم ببینیمش و به اندازه تمام ستاره هایی که میبینیم و نمیبینیم ممنونتم،دوست دارت سنا [ M.HADI ]
-ژیلا مهربون و بامعرفت من،شما جون بخواه کیک که چیزی نیست خوش قلب من،بابت عکس پیشی خوشگل هم خیلییی ممنونم دعا میکنم دلت شاد،لبت خندون وقلمت مانا باشه خوش اخلاق من [ Ivan ]
-"اَ" عزیز من یک دنیا ممنونتم که برام وقت گذاشتی و ارزش قائل شدی،امیدوارم بتونم لطف و مهربونیتو جبران کنم،دلی پر از شادی و قلمی مانا برات آرزومندم،دوست دارت سنا [ __.Årđāłăñ ]
-قربونت برم من هرجانم،یک دنیااا ممنون لطف قلب بزرگ و مهربونت هستم،دعا میکنم همیشه همیشه آرامش و خوشی مهمون خونه زندگیت باشه،دوست دارت سنا [ Harry.i.Zaya ]...