نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان پهلوان | ژیلا.ح کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Nyx
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 608
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Nyx

هنرمند انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
2,437
پسندها
64,601
امتیازها
64,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
سلام ژیلا جانم. امیدوارم حال دل و جسم خودت و عزیزانت خوب باشه.
خب من به زبون خودم نظراتم رو بهت میگم... .

1- اول اسم رمان هستش که *پهلوان* انتخاب شده. به شخصیت اصلی و مرتبط بودنش با خود پهلوان می‌خوره؛ اما می‌تونست عنوان‌های مرتبط‌تر و قشنگ‌تری هم داشته باشه.

2- خلاصه‌ی دوم نسبت به اولی خیلی بهتر هست؛ چرا که معنا دارتر هست و در اون، از تشبیه استفاده شده. همچنین جذاب‌ و ترغیب کننده‌تر شده.

3- شخصیت پردازی خوب هست...مخصوصاً من خودم شخصیت محمد امین رو خیلی دوست دارم ┐( ˘_˘)┌

4- پرداختن به احساسات بی نظیره. طوری توصیف شده که قشنگ می‌تونم خودم رو تو اون حالات تصور کنم.

5- فضا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Nyx

Samira-M

هنرمند انجمن
سطح
24

ارسالی‌ها
919
پسندها
15,340
امتیازها
37,073
مدال‌ها
18
سلام به ژیلای نازنینم
میدونی من خیلی اهل نظر و نقد نیستم
تنها نقدی که انجام دادم توی دانشگاه بوده که رمان افغانی از عارف فرمان روبا پیروی از نقد مارکسیستی نقد کردم.
پرحرفی نکنم و برم سر اصل مطلب

۱_ اسم رمانت قشنگه، به محتوا میخوره، بدون پیشوند و پسونده و به خواننده میفهمونه موضوع رمان درمورد چی میتونه باشه، اگه مرموز تر میبود یا مثلا عبارتی بهتر میبود،اگه گزینه‌یی پیدا کردم حتما میگم وگر نه خیلیم اسمش قشنگه.
۲_ شخصیت‌هاش متعارفن، فضایی نیستن، و این خوبه و به خواننده احساس نزدیکی بیشتری میده، مثل تمام آدما خوبی‌ها و نقص‌هایی دارن، حتی شخصیت اصلی که پهلوون علی باشه.
(از شخصیت پردازی چیز خاصی نمیدونم)
۳_ تعداد شخصیت‌ها خوبه و نمیدونم شایدم کم اما به نظرم فضای رمان ایجاب میکنه این تعداد...

آخرین ویرایش

Nyx

هنرمند انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
2,437
پسندها
64,601
امتیازها
64,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
سلام به ژیلای نازنینم
میدونی من خیلی اهل نظر و نقد نیستم
تنها نقدی که انجام دادم توی دانشگاه بوده که رمان افغانی از عارف فرمان روبا پیروی از نقد مارکسیستی نقد کردم.
پرحرفی نکنم و برم سر اصل مطلب

۱_ اسم رمانت قشنگه، به محتوا میخوره، بدون پیشوند و پسونده و به خواننده میفهمونه موضوع رمان درمورد چی میتونه باشه، اگه مرموز تر میبود یا مثلا عبارتی بهتر میبود،اگه گزینه‌یی پیدا کردم حتما میگم وگر نه خیلیم اسمش قشنگه.
۲_ شخصیت‌هاش متعارفن، فضایی نیستن، و این خوبه و به خواننده احساس نزدیکی بیشتری میده، مثل تمام آدما خوبی‌ها و نقص‌هایی دارن، حتی شخصیت اصلی که پهلوون علی باشه.
(از شخصیت پردازی چیز خاصی نمیدونم)
۳_ تعداد شخصیت‌ها خوبه و نمیدونم شایدم...

امضا : Nyx
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.