غذای ملل کرپ گوشت و قارچ و پنیر پیتزا

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 95
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه کرپ گوشت




کرپ گوشت از انواع کرپ ها می باشد. کرپ ها خمیرهای نازک و رقیقی هستند که مشابه خمیر پنکیک می باشند ولی بسیار نازک تر و مانند پنکیک داخل تابه ریخته می شوند و پخته می شوند و در لای آن انواع مواد گوشتی و مرغی گذاشته می شود. کرپ ها گزینه مناسبی برای انواع وعده های نهار و شام هستند و شما می توانید با مواد دلخواه آن را تهیه کنید و یا اگر به صورت شیرین تهیه شوند گزینه خوبی برای صبحانه می باشند. کلمه کرپ در زبان فرانسوی به معنای پیچاندن می باشد چون کرپ ها رول می شوند

مواد لازم برای تهیه کرپ گوشت و قارچ​

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شیر ۲ پیمانه
  • نمک ۱/۲ ق چای خوری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ با پنیر پیتزا​

مرحله اول: تهیه مواد میانی​

ابتدا پیاز را نگینی ریز یا رنده ریز بزنید و داخل تابه با کمی روغن یا روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود سپس گوشت را اضافه کنید و به همراه آن فلفل سیاه کمی پودر سیر و نمک اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد در ادامه قارچ ها اسلایس شده را اضافه کنید و با دیگر مواد تفت داده تا آب قارچ کشیده شود به دلخواه می توانید در این مرحله کمی رب گوجه نیز اضافه کنید مواد را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.


مرحله دوم: تهیه مایه کرپ​

تخم مرغ و شیر و نمک و کره آب شده را داخل کاسه ریخته و با همزن برقی هم بزنید و یا داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا یکدست شده و تخم مرغ ها کرم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

مرحله چهارم: پخت کرپ گوشت با پنیر پیتزا در فر​

در ادامه هر خمیر کرپ پخته شده را روی سطح کار قرار دهید و مقداری از مواد میانی به همراه پنیر بریزید سپس خمیر را رول یا تا کنید و داخل یک طرف پیرکس چرب شده قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ داخل فر قرار داده تا پنیر ذوب شود سپس از فر خارج کنید و به همراه سس دلخواه سرو کنید.


مرحله پنجم: پخت کرپ گوشت بدون فر​

برای پخت بدون فر باید خمیر ها را همانند بالا رول کنید و داخل یک تابه کمی کره ریخته و پس از داغ شدن کرپ ها را داخل تابه سرخ کنید تا طلایی و پنیر ذوب شود و یا می توانید داخل پودر سوخاری و شیر بزنید و سوخاری کنید.نوش جان


نکات کلیدی در تهیه کرپ گوشت​

  1. می توانید از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
104
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
140
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
92
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
350
عقب
بالا