غذای سنتی پوره برنج و سیب

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 104
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه پوره برنج




پوره برنج یکی از غذاهای کمکی برای نوزادان است که تازه شروع به غذا خوردن و چشیدن طعم های جدید دارند، در این مرحله کودکان در سن بسیار حساسی قرار دارند زیرا پس از خوردن شیر مادر قرار است یک طعم جدید را امتحان کنند همچنین در این دوره استرس برای مادران نیز بیشتر می شود اولین قدمی که باید انجام دهید غذا باید خالص و قابل هضم باشد به طوری که ظاهر آن نوزاد را گول بزند و به راحتی هضم شود. شما می توانید انواع پوره ها را با مشورت پزشک خود از شش ماهگی به نوزادن بدهید یکی از این پوره ها که خواص زیادی دارد پوره برنج است که با انواع میوه ها و سبزیجات می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

طرز تهیه پوره سیب با برنج​

مرحله اول: آماده سازی برنج​

برنج را با مقداری آب بگذارید تا خیس بخورد سپس داخل یک قابلمه کوچک ریخته و بگذارید تا پخته و کاملا نرم شود.


مرحله دوم: افزودن سیب​

وقتی برنج نرم شد و آبش تمام شد شیر و سیب خرد شده را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه خوب پخته و نرم شوند.


مرحله سوم: تهیه پوره برنج​

در ادامه پودر بادام یا فندوق را ریخته و بعد از گذشت ۲ دقیقه مواد را با گوشتکوب برقی یا دستی پوره کنید و داخل ظرف کشیده و بعد از خنک شدند به نوزاد خود بدهید.


نکات کلیدی در تهیه پوره برنج و سیب​

  1. به دلخواه می توانید نوک ق چای خوری کره نیز به مواد بالا اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا