- ارسالیها
- 3,499
- پسندها
- 27,921
- امتیازها
- 58,173
- مدالها
- 27
- نویسنده موضوع
حدود ۱۰ سال پیش بود میخواستم وارد دنیای کارآفرینی شوم چون در کتابهای موفقیت و کسب ثروت از جمله رابرت کیوساکی خوانده بودم که مسیر ثروت از کارآفرینی میگذرد و عاشق این دنیای پر هیجان شده بودم، شبیه کسی که موج سواری را میبیند که درحال جولان دادن تخته موجسواری بر روی موجهای خشن است و نمیداند در دل این موج سوار چه میگذرد و از غرق شدنهایش و ناکامیهایش چیزی نمیداند.
من همان تماشاچی موجسوارها بودم و میخواستم من هم یکی از این موج سوارهای ثروت شوم برای همین تصمیم گرفتم اولین کارم شخصی خودم را در حوزه پوشاک شروع کنم. تولیدی پوشاکی میخواستم راهاندازی کنم که هرکجا میرفتم به خاطر سن کمی که داشتم دست کم میگرفتنم تا جایی که طرحها و نمونه کارهایم رو نشون میدادم کاملا سکوت میکردن و با چشمان...
من همان تماشاچی موجسوارها بودم و میخواستم من هم یکی از این موج سوارهای ثروت شوم برای همین تصمیم گرفتم اولین کارم شخصی خودم را در حوزه پوشاک شروع کنم. تولیدی پوشاکی میخواستم راهاندازی کنم که هرکجا میرفتم به خاطر سن کمی که داشتم دست کم میگرفتنم تا جایی که طرحها و نمونه کارهایم رو نشون میدادم کاملا سکوت میکردن و با چشمان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.