نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

متفرقه نکاتی برای بودادن آجیل

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 163
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,843
پسندها
20,935
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • #1
نکات مهم و اصولی در تهیه آجیل خانگی

مغز‌ها و دانه ها را به صورت جداگانه بو دهید، زیرا بعضی از مغز‌ها برای بو داده شدن به حرارت کمتری نیاز دارند و بعضی حرارت بیشتری لازم دارند.

درجه حرارت و زمان مورد نیاز برای خشک کردن و بو دادن آجیل بستگی به حجم و خشکی آن دارد.



در حین بو دادن آجیل مرتب آن را به هم بزنید تا نسوزد.

در صورتی که تمایل دارید، نمک به صورت سفید روی سطح آجیل بچسبد، کمی نشاسته (به اندازه نمک) در آب حل کنید.



برای بودادن فندق بهتر است از فر استفاده کنید تا کاملا باز شود. برای این منظور:

فر را روی حرارت ۱۳۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

فندق ها را در سینی فر چیده و به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از گذشت این زمان، فندق ها را از فر خارج کرده و در یک پارچه تمیز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,843
پسندها
20,935
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • #2
با استفاده از فر :

مغزها را در سینی بریزید و روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار بدهید.

مشروط بر اینکه گه گاه آنها را زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت برشته شوند.


نکته: باید توجه داشت زمانی که بادام مرطوب است نمک بزنید تا کمی شور شود.

در مغز پسته یک قاشق مرباخوری نمک و یک استکان آب بریزید تا نمک جذب شود بعد آن را برشته کنید.



با استفاده از مایکروفر :

آجیل را در ظرفی تخت بریزید و مخلوطی از آب، آبلیمو، نمک و زعفران را به آن اضافه کنید.



مراحل دستور بو دادن آجیل :

ظرف را بدون درپوش به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با درجه حداکثر در دستگاه گذاشته و در این فاصله یک بار آن را زیر و رو کنید.

می توان به مواد بالا بنا به سلیقه خود کمی گلپر، فلفل سیاه، شکر و یا اقلام آجیل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا