- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
در این بخش نکات های ریز و درشت پیرامون مربا را برای شما آماده کرده ایم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
در این بخش نکات های ریز و درشت پیرامون مربا را برای شما آماده کرده ایم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
كپک زدن مربا: مربا و شربت خانگی وقتی كپک می زند كه شل باشد و درست و به اندازه قوام پیدا نكند. اگر یكی دو روز بعد از تهیه ی مربا فهمیدید كه مربا رقیق است، آن را دوباره روی اجاق بگذارید و بجوشانید تا قوام بیاید.
هیچ وقت مربا را درون ظرف خیس نریزید.
شكرک زدن مربا: مربا وقتی شكرک می زند كه شكر و شیرینی آن بیش از اندازه باشد و یا آن را با حرارت بالا جوشانده باشید. در این صورت دوباره روی مربا آب جوش بریزید و آن را بجوشانید. برای كاستن از شیرینی...
در این بخش نکات های ریز و درشت پیرامون مربا را برای شما آماده کرده ایم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
كپک زدن مربا: مربا و شربت خانگی وقتی كپک می زند كه شل باشد و درست و به اندازه قوام پیدا نكند. اگر یكی دو روز بعد از تهیه ی مربا فهمیدید كه مربا رقیق است، آن را دوباره روی اجاق بگذارید و بجوشانید تا قوام بیاید.
هیچ وقت مربا را درون ظرف خیس نریزید.
شكرک زدن مربا: مربا وقتی شكرک می زند كه شكر و شیرینی آن بیش از اندازه باشد و یا آن را با حرارت بالا جوشانده باشید. در این صورت دوباره روی مربا آب جوش بریزید و آن را بجوشانید. برای كاستن از شیرینی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.