متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه نکاتی برای استفاده از سیب زمینی

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 148
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
نوعی گیاه ریشه ای با ساقه های گوشتی و زیر زمینی که در آن ساقه های گوشتی یا غده ای که زیر خاک رشد می کنند، همان محصول سیب زمینی می باشد.

انواع گوناگون سیب زمینی در شکل و اندازه های مختلف در سراسر دنیا کشت و مصرف می گردد و در حال حاضر یکی از مهمترین محصولات کشاورزی محسوب می شود. پوسته خارجی سیب زمینی صاف یا زبر و بیشتر به رنگ قهوه ای خاکی است و گوشت آن سفید، کرمی یا زرد رنگ و با طعم نشاسته ای می باشد.



خواص سیب زمینی, نکاتی برای استفاده از سیب زمینی

سیب زمینی غنی از نشاسته بوده و منبع خوبی از ویتامین C محسوب می گردد



ارزش غذایی سیب زمینی

سیب زمینی غنی از نشاسته بوده و منبع خوبی از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2
اشكال مصرف سیب زمینی:

غذاهایی که از مخلوط سیب زمینی با تخم مرغ (مثل سیب زمینی و تخم مرغ آبپز، کوکوی سیب زمینی، املت سیب زمینی) تهیه می گردند، ارزش پروتئینی بالایی داشته و استفاده از آن ها در برنامه غذایی هفتگی توصیه می شود.



پوره سیب زمینی که از مخلوط سیب زمینی آبپز له شده با شیر و کمی کره یا خامه پاستوریزه تهیه می شود، میان وعده ی مناسبی در دوران تغذیه تکمیلی و یا برای کودکان کم وزن و لاغر و سالمندان می باشد.



احتیاط برای استفاده از سیب زمینی:

سیب زمینی های جوانه زده و یا دارای پوست سبز حاوی ماده سمی به نام سولانین هستند که استفاده از آن ها سبب بروز مسمومیت، اختلالات گوارشی و عصبی می گردد. این نوع سیب زمینی ها را مصرف نکنید.



منبع : shooroshirin.ir
 
عقب
بالا