- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
درس آشپزی امروز نکاتی درباره تفت دادن و سرخ کردن است. شاید در کل تفاوت زیادی با هم نداشته باشند اما نتیجه کار متفاوت است.
هر دو در طعم غذا بسیار مهم و موثر هستند. پس برای شروع باید درباره آن ها بیشتر بدانیم.
قبل از اضافه کردن غذا به تابه روغن باید جلزولز کند در غیر اینصورت روغن به اندازه کافی داغ نشده است.
نیاز نیست حتما طبق دستور عمل کنید. می توانید در صورت نیاز شعله را کم یا زیاد کنید. اگر غذا بیش از حد سرخ شده است شعله را کم کنید و اگر هیچ سر و صدایی از تاوه نمی آید شعله را زیاد کنید.
شعله های همه گازها یک اندازه نیست بنابراین باید به اندازه شعله گازتان نگاه کنید.
سرخ کردن چیست؟
سرخ کردن با تفت دادن متفاوت است. در سرخ کردن غذا ترد و متمایل به رنگ قهوه ای می شود...
هر دو در طعم غذا بسیار مهم و موثر هستند. پس برای شروع باید درباره آن ها بیشتر بدانیم.
قبل از اضافه کردن غذا به تابه روغن باید جلزولز کند در غیر اینصورت روغن به اندازه کافی داغ نشده است.
نیاز نیست حتما طبق دستور عمل کنید. می توانید در صورت نیاز شعله را کم یا زیاد کنید. اگر غذا بیش از حد سرخ شده است شعله را کم کنید و اگر هیچ سر و صدایی از تاوه نمی آید شعله را زیاد کنید.
شعله های همه گازها یک اندازه نیست بنابراین باید به اندازه شعله گازتان نگاه کنید.
سرخ کردن چیست؟
سرخ کردن با تفت دادن متفاوت است. در سرخ کردن غذا ترد و متمایل به رنگ قهوه ای می شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.