S.LOTFI نویسنده افتخاری سطح 37 ارسالیها 5,240 پسندها 31,592 امتیازها 80,673 مدالها 51 سن 19 17/7/21 #31 آینده چون به آرزوم نزدیک تر میشم. امضا : S.LOTFI
Billie کاربر فعال سطح 16 ارسالیها 1,040 پسندها 8,871 امتیازها 26,673 مدالها 13 18/7/21 #32 *PRINCESS* گفت فرض کن!!! یه ماشین زمان میبینی.. فرصتت محدوده دو راه هم فقط داری یک هفته در آینده زندگی میکنی یا گذشته؟ . . . دلیلش هم بگو!!! خودم میرم به گذشته. تا بتونم با تغییر دادن یه سری چیزا، آیندمو درست کنم. کلیک کنید تا باز شود... آینده چون ببینم چطوریه امضا : Billie
*PRINCESS* گفت فرض کن!!! یه ماشین زمان میبینی.. فرصتت محدوده دو راه هم فقط داری یک هفته در آینده زندگی میکنی یا گذشته؟ . . . دلیلش هم بگو!!! خودم میرم به گذشته. تا بتونم با تغییر دادن یه سری چیزا، آیندمو درست کنم. کلیک کنید تا باز شود... آینده چون ببینم چطوریه
Donya.m نو ورود سطح 0 ارسالیها 1 پسندها 57 امتیازها 103 20/7/21 #33 میرم گذشته یه جایی باید یه چک تو گوش یه نفر میزدم ولی گذشتم الان میخوام برم اون چک رو بزنم بیام
.Asal.r کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 380 پسندها 14,590 امتیازها 33,373 مدالها 18 20/7/21 #34 اونایی که میگن گذشته تا برن ی سری اشتباهات رو پاک کنن تا زندگی بهتری داشته باشن. اگر شهامت تقییر رو دارین همین الان هم میتونین تقییر بدین مسیر رو دست کنین . خودم شخصا هیچکدوم امضا : .Asal.r
اونایی که میگن گذشته تا برن ی سری اشتباهات رو پاک کنن تا زندگی بهتری داشته باشن. اگر شهامت تقییر رو دارین همین الان هم میتونین تقییر بدین مسیر رو دست کنین . خودم شخصا هیچکدوم
G Gone کاربر فعال سطح 14 ارسالیها 1,289 پسندها 5,784 امتیازها 24,673 مدالها 22 28/7/21 #35 یه چیز جدید امتحان میکنم ، آینده امضا : Gone
₰جادوگرِخویش₰ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,146 پسندها 11,727 امتیازها 38,673 مدالها 23 28/7/21 مدیر #36 گذشته ک دیگه به درد نمیخوره باخبر بودن از اینده ترسناکه شاید یه اتفاق بد قرار باشه بیوفته ترجیح میدم تو همین حال بمونم. امضا : ₰جادوگرِخویش₰
گذشته ک دیگه به درد نمیخوره باخبر بودن از اینده ترسناکه شاید یه اتفاق بد قرار باشه بیوفته ترجیح میدم تو همین حال بمونم.
leonardo رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 64 پسندها 434 امتیازها 2,863 مدالها 5 سن 16 28/7/21 #37 *PRINCESS* گفت فرض کن!!! یه ماشین زمان میبینی.. فرصتت محدوده دو راه هم فقط داری یک هفته در آینده زندگی میکنی یا گذشته؟ . . . دلیلش هم بگو!!! خودم میرم به گذشته. تا بتونم با تغییر دادن یه سری چیزا، آیندمو درست کنم. کلیک کنید تا باز شود... من میرم به گذشته و با تغییر اون آیندمو تغییر میدم یعنی برمیگشتم به ۳ سال پیش
*PRINCESS* گفت فرض کن!!! یه ماشین زمان میبینی.. فرصتت محدوده دو راه هم فقط داری یک هفته در آینده زندگی میکنی یا گذشته؟ . . . دلیلش هم بگو!!! خودم میرم به گذشته. تا بتونم با تغییر دادن یه سری چیزا، آیندمو درست کنم. کلیک کنید تا باز شود... من میرم به گذشته و با تغییر اون آیندمو تغییر میدم یعنی برمیگشتم به ۳ سال پیش
زهرا؛ طراح انجمن سطح 25 ارسالیها 4,931 پسندها 15,155 امتیازها 54,873 مدالها 24 28/7/21 #38 *PRINCESS* گفت فرض کن!!! یه ماشین زمان میبینی.. فرصتت محدوده دو راه هم فقط داری یک هفته در آینده زندگی میکنی یا گذشته؟ . . . دلیلش هم بگو!!! خودم میرم به گذشته. تا بتونم با تغییر دادن یه سری چیزا، آیندمو درست کنم. کلیک کنید تا باز شود... بدون شک میرم آینده. چون دوست دارم آینده مو ببینم که چه جور آدمی هستم امضا : زهرا؛
*PRINCESS* گفت فرض کن!!! یه ماشین زمان میبینی.. فرصتت محدوده دو راه هم فقط داری یک هفته در آینده زندگی میکنی یا گذشته؟ . . . دلیلش هم بگو!!! خودم میرم به گذشته. تا بتونم با تغییر دادن یه سری چیزا، آیندمو درست کنم. کلیک کنید تا باز شود... بدون شک میرم آینده. چون دوست دارم آینده مو ببینم که چه جور آدمی هستم
Fatima_rah85 ناظر ازمایشی سطح 20 ارسالیها 734 پسندها 8,653 امتیازها 30,873 مدالها 20 سن 18 27/9/21 #39 *PRINCESS* گفت فرض کن!!! یه ماشین زمان میبینی.. فرصتت محدوده دو راه هم فقط داری یک هفته در آینده زندگی میکنی یا گذشته؟ . . . دلیلش هم بگو!!! خودم میرم به گذشته. تا بتونم با تغییر دادن یه سری چیزا، آیندمو درست کنم. کلیک کنید تا باز شود... اینده بیینم ادم میشم یا نه امضا : Fatima_rah85
*PRINCESS* گفت فرض کن!!! یه ماشین زمان میبینی.. فرصتت محدوده دو راه هم فقط داری یک هفته در آینده زندگی میکنی یا گذشته؟ . . . دلیلش هم بگو!!! خودم میرم به گذشته. تا بتونم با تغییر دادن یه سری چیزا، آیندمو درست کنم. کلیک کنید تا باز شود... اینده بیینم ادم میشم یا نه
N Negar- مدیر بازنشسته سطح 35 ارسالیها 4,131 پسندها 36,393 امتیازها 74,373 مدالها 37 27/9/21 #40 خب، قطعا میرم به گذشتم یه سری چیزارو جلوشونو میگرفتم و بعد برمیگشتم. امضا : Negar-