طب سنتی خواص بادام زمینی

  • نویسنده موضوع Dark color
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 116
  • کاربران تگ شده هیچ

Dark color

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
16/9/20
ارسالی‌ها
582
پسندها
3,423
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • محروم
  • #1
co435.jpg

نام علمی Arachid

بادام زميني گياه بومي برزيل بوده و از آنجا به نقاط ديگر دنيا راه يافته است .آب و هواي گرم براي كشت اين گياه مناسب مي باشد . بادام زميني گياهي است يكساله داراي ساقه اي راست كه ارتفاع آن در حدود 30 سانتيمتر مي باشد . برگهاي آن مركب از دو زوج برگچه است گلهاي آن دو نوع متفاوت برنگ زرد مي باشد كه پس از تلقيح ، دم گل خم شده و به سطح خاك مي رسد و سپس بتدريج در خاك فرو رفته و ميوه در داخل خاك تشكيل مي شود .
ميوه بادام زميني بطول تقريبي 4 سانتيمتر است و دريا پوسته شكننده برنگ خاكستري مايل به زرد مي باشد .
بر روي پوسته يك تا سه برجستگي مشاهده مي شود كه هر يك محل دانه ها را نشان مي دهد .
دانه بادام زميني تقريبا مانند فندق برنگ سفيد مايل به زرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Dark color
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

Dark color

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
16/9/20
ارسالی‌ها
582
پسندها
3,423
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • محروم
  • #2
خواص داروئي:

بادام زميني از نظر طب قديم ايران متعادل است . چون بادام زميني دري پروتئين مي باشد بنابراين از نظر غذايي بسيار مهم است .


1-براي تقويت ريه و طحال مفيد است .

2-كلسترول خوب خون را بالا مي برد .

3-درد معده را از بين مي برد .

4-نرم كننده سينه است .

5-سرفه خشك را برطرف مي كند .

6-شير را در مادران شير ده زياد مي كند.

7-ملين است .

8-بسيار مقو ي است .

9-براي تقويت قواي دماغي مفيد است .

10-به هضم غذا كمك مي كند .
 
امضا : Dark color
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

Dark color

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
16/9/20
ارسالی‌ها
582
پسندها
3,423
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • محروم
  • #3
مضرات :

بادام زميني با اينكه غذاي بسيار مقوي و خوبي است بعلت اينكه داراي روغن هاي اشباع شده مي باشد كلسترول خون را بالا برده و باعث تصلب شرائين مي شود . بنبراين آنهائيكه داراي بيماري قلبي بوده و يا كلسترول خونشان بالا است بايد از خوردن آن خورددي كنند .

اگر كره بادام زميني ميخريد دقت كنيد كه تازه و از كارخانه مطمئن باشد زيرا در بعضي مواد بادام زميني و يا كره آن در اثر عدم دقت در توليد ، آلوده به قارچ سمي افلاتوكسين Aflatoxin مي شود كه سرطان زا بوده و باعث سرطان كبد مي شود . مانند آجیل مصرف میشود.
 
امضا : Dark color
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

Dark color

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
16/9/20
ارسالی‌ها
582
پسندها
3,423
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • محروم
  • #4
خواص بادام زمینی:

خواص بادام زمینی اسمش، بادام زميني يك دانه روغني مثل بادام يا گردو نيست، بلكه جزو گروه حبوبات مثل عدس و لوبيا قرمز است. رزوراترول ( )resveratrolماده مفيدي براي سلامت قلب كه در انگور وجود دارد، در پوست قرمز بادام زميني نيز يافت مي‏شود.چون هر 30گرم بادام زميني حاوي 14گرم چربي است، آن را مي‏توان جزو گروه چربي در رژيم غذايي قرار داد. يك وعده بادام زميني حدود % 20از نياز روزانه ويتامين Eرا تأمين مي‏كند. بادام زميني همچنين منبع خوبي از فولات است. يك تحقيق انجام شده بر 30/000خانم نشان داده است كه خانمهايي كه بادام زميني و ديگر دانه‏هاي روغني را چهار بار در هفته مصرف مي‏كردند، نصف ريسك ابتلا به سكته قلبي را نسبت به خانمهايي كه بادام زميني و ديگر دانه‏هاي روغني را مصرف...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Dark color
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا