خودم زودتر نابودش می کنم یوهاهاهااگه بفهمی کسی که دنبالش میکنی دوسش داری طرفداریش رو میکنی بر عکس فکر هات ادم بدی باشه و بخواد تو رو نابود کنه چیکار میکنی؟![]()
مگه بیکاره بیاد منو نابود کنه؟اگه بفهمی کسی که دنبالش میکنی دوسش داری طرفداریش رو میکنی بر عکس فکر هات ادم بدی باشه و بخواد تو رو نابود کنه چیکار میکنی؟![]()

من انتخابم همیشه درستهاگه بفهمی کسی که دنبالش میکنی دوسش داری طرفداریش رو میکنی بر عکس فکر هات ادم بدی باشه و بخواد تو رو نابود کنه چیکار میکنی؟![]()
خب وقتی ما میگیم کسی رو که دنبال میکنیم بخواد نابودمون کنه یعنی این که یک تصمیم اشتباه گرفته باشی و اگر نه ما هیچ وقت به کسی که بخواد نابودمون کنه دل نمیبندیم که بیچاره بشیم و لی متاسفانه بعضی ها دورو هستن و هر چقدر هم باهوش باشیم ممکن گول بخوریم.من انتخابم همیشه درسته

فعلا که گول نخوردم ولی هر وقت گول خوردم میام میگم چیکار کردمخب وقتی ما میگیم کسی رو که دنبال میکنیم بخواد نابودمون کنه یعنی این که یک تصمیم اشتباه گرفته باشی و اگر نه ما هیچ وقت به کسی که بخواد نابودمون کنه دل نمیبندیم که بیچاره بشیم و لی متاسفانه بعضی ها دورو هستن و هر چقدر هم باهوش باشیم ممکن گول بخوریم.![]()