(Luna) پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 21 ارسالیها 2,021 پسندها 12,761 امتیازها 38,673 مدالها 21 24/5/21 نویسنده موضوع مدیر #21 هان ای کسانی که ازکتاب هایتان به عنوان اشیائی دکوری استفاده کرده اید اکنون فقط یک معجزه می تواند کارنامه شما را زیر و رو کند ! ستاد ایجاد رعب و وحشت شب امتحان ! امضا : (Luna)
هان ای کسانی که ازکتاب هایتان به عنوان اشیائی دکوری استفاده کرده اید اکنون فقط یک معجزه می تواند کارنامه شما را زیر و رو کند ! ستاد ایجاد رعب و وحشت شب امتحان !
(Luna) پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 21 ارسالیها 2,021 پسندها 12,761 امتیازها 38,673 مدالها 21 24/5/21 نویسنده موضوع مدیر #22 به اندازه چای داغ شب های امتحان دوست دارم اما ….. اضطراب نمی گذارد نه گرمایت را حس كنم نه آرامشت را !! امضا : (Luna)
به اندازه چای داغ شب های امتحان دوست دارم اما ….. اضطراب نمی گذارد نه گرمایت را حس كنم نه آرامشت را !!
(Luna) پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 21 ارسالیها 2,021 پسندها 12,761 امتیازها 38,673 مدالها 21 24/5/21 نویسنده موضوع مدیر #23 دعای شب امتحان الدعا فی لیالیّ الامتحانیه اللهم اهد کل الشّوت و المشنگ، لا یعلم من دروسهُ بقدر بز اخفش. آمین یا کاشف المضطربین فی اللیالی الامتحانیه امضا : (Luna)
دعای شب امتحان الدعا فی لیالیّ الامتحانیه اللهم اهد کل الشّوت و المشنگ، لا یعلم من دروسهُ بقدر بز اخفش. آمین یا کاشف المضطربین فی اللیالی الامتحانیه
(Luna) پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 21 ارسالیها 2,021 پسندها 12,761 امتیازها 38,673 مدالها 21 24/5/21 نویسنده موضوع مدیر #24 راه مبارزه با خواب شب امتحان استفاده از چوب کبریت بین پلک بالا و پایین نوشیدن قهوه و چای پر رنگ به مقدار فراوان بهره گیری از آب یخ اقدام به خود زنی امضا : (Luna)
راه مبارزه با خواب شب امتحان استفاده از چوب کبریت بین پلک بالا و پایین نوشیدن قهوه و چای پر رنگ به مقدار فراوان بهره گیری از آب یخ اقدام به خود زنی
(Luna) پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 21 ارسالیها 2,021 پسندها 12,761 امتیازها 38,673 مدالها 21 24/5/21 نویسنده موضوع مدیر #25 توصیف شب امتحان شب سوانح وسوختگی آنجای دانشجو.شبی که در آن نسکافه و قهوه از والیوم ده هم خواب آورتر می شوند شب ر ق ص وپایکوبی کلمات جزوه وکتاب بر روی سسلسله اعصاب محیطی ومرکزی دانشجو امضا : (Luna)
توصیف شب امتحان شب سوانح وسوختگی آنجای دانشجو.شبی که در آن نسکافه و قهوه از والیوم ده هم خواب آورتر می شوند شب ر ق ص وپایکوبی کلمات جزوه وکتاب بر روی سسلسله اعصاب محیطی ومرکزی دانشجو