نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان لئورا | Melina Whirlwind کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع mel mel
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 19
  • بازدیدها 484
  • کاربران تگ شده هیچ

mel mel

هنرمند انجمن
سطح
39

ارسالی‌ها
3,246
پسندها
40,005
امتیازها
69,173
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
نام رمان: لئورا (جلد اول)
نویسنده: Melina Whirlwind(مبینا جوکار)
ژانر: #تاریخی_اساطیری #فانتزی #عاشقانه
خلاصه:
ایدالیا، در روز ازدواجش، با هیولاهایی مواجه می‌شود که در پی انتقام بودند. او با کمک شوالیه‌اش، به جنگلِ پر راز و رمزی می‌گریزد؛ جنگلی که اعتقاد داشتند ارواح محزونی در آن پرسه می‌زنند و آن‌قدر افکارت را حزین‌آمیز می‌کنند که پایانت، دیوانگی‌ست!
حال ایدالیا، یا باید به یک وعده‌ی غذایی غول‌ها تبدیل می‌شد، یا تا ابد به عنوان یک بی‌عقلِ جنون‌زده کنار ارواح زندگی می‌کرد.

لینک: رمان در حال تایپ - رمان لئورا | Melina کاربر انجمن یک رمان

دوستان خوشحال میشم نظرات و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

Ghazaleh.Sh

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,009
پسندها
5,316
امتیازها
23,673
مدال‌ها
15
داستان درباره‌ی خدایان و الهه‌های یونانی هست؛ یه داستان تخیلی و منم که عاشق داستان‌های تخیلی!
حالا بریم سراغ داستان، تا اینجا که بیشتر درباره‌ی خدایان المپ‌نشین بیشتر گفته شد و دو پست کوتاه از شخصیت اصلی که دختری به اسم هلیاست. به‌نظر من این هلیا به‌خاطر زیبایی‌ای شده رقیب الهه آفرودیت و همین هم باعث دشمنی الهه باهاش شده که محتوی داستان رو می‌سازه درباره‌ی ایدون الهه هم یه نظرهایی دارم که باید ببینم تاچه حدی می‌تونه درست باشه!

mel mel

هنرمند انجمن
سطح
39

ارسالی‌ها
3,246
پسندها
40,005
امتیازها
69,173
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
داستان درباره‌ی خدایان و الهه‌های یونانی هست؛ یه داستان تخیلی و منم که عاشق داستان‌های تخیلی!
حالا بریم سراغ داستان، تا اینجا که بیشتر درباره‌ی خدایان المپ‌نشین بیشتر گفته شد و دو پست کوتاه از شخصیت اصلی که دختری به اسم هلیاست. به‌نظر من این هلیا به‌خاطر زیبایی‌ای شده رقیب الهه آفرودیت و همین هم باعث دشمنی الهه باهاش شده که محتوی داستان رو می‌سازه درباره‌ی ایدون الهه هم یه نظرهایی دارم که باید ببینم تاچه حدی می‌تونه درست باشه!
سلام، خیلی خیلی ممنون بابت نظر زیبات❤
پارت‌های جدید گذاشتم که خوشحال میشم اون‌ها بخونید و نظر بدین :flowersmile: و در صورت تمایل روی اشتراک بزنید که مطلع بشید از پارت‌گذاری.

آخرین ویرایش

الهه یخی

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
213
پسندها
4,187
امتیازها
39,673
مدال‌ها
19
سلام ملی عزیزم. خسته نباشی
من خودم کم پیش میاد رمان‌های با موضوع الهه‌های یونانی بخونم؛ ولی متن ادبی و کلماتی که با دقت انتخاب کرده بودی من رو بیش‌تر ترغیب کرد تا رمانت رو بخونم.
متن رو خیلی شیوا نوشتی و کم‌کم می‌تونم تشخیص بدم هلی چطور شخصیتی داره؛ ولی نمیشه به این زودی مطمئن بود. باید صبر کنم ببینم چی میشه
موفق باشی عزیزم. قلمت مانا

امضا : الهه یخی

mel mel

هنرمند انجمن
سطح
39

ارسالی‌ها
3,246
پسندها
40,005
امتیازها
69,173
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
سلام ملی عزیزم. خسته نباشی
من خودم کم پیش میاد رمان‌های با موضوع الهه‌های یونانی بخونم؛ ولی متن ادبی و کلماتی که با دقت انتخاب کرده بودی من رو بیش‌تر ترغیب کرد تا رمانت رو بخونم.
متن رو خیلی شیوا نوشتی و کم‌کم می‌تونم تشخیص بدم هلی چطور شخصیتی داره؛ ولی نمیشه به این زودی مطمئن بود. باید صبر کنم ببینم چی میشه
موفق باشی عزیزم. قلمت مانا
سلام نیاز جانم. ممنونم بابت نظر زیبات گلم، البته من بیشتر از اینکه روی الهه‌ها تمرکز کنم روی داستان تمرکز کردم. همچنین تو عزیزم❤

الهه یخی

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
213
پسندها
4,187
امتیازها
39,673
مدال‌ها
19
سلام نیاز جانم. ممنونم بابت نظر زیبات گلم، البته من بیشتر از اینکه روی الهه‌ها تمرکز کنم روی داستان تمرکز کردم. همچنین تو عزیزم❤
بله عزیزم. اتفاقاً همین مسئله باعث شد رمان رو دنبال کنم. چون یه شخصیت انسان داریم ک جدا از الهه‌ها محور داستانی خودش رو داره

Mavi

کاربر نیمه فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
501
پسندها
13,145
امتیازها
31,473
مدال‌ها
17
سلام، خسته نباشی.
من که اول ناظرش بودم هر وقت اعلانش میومد با شوق و ذوق می‌رفتم می‌خوندمش البته الان هم همین طوره؛ چیز زیادی ندارم که در موردش بگم و بتونم ازش ایراد بگیرم فقط تو بعضی از دیالوگ‌ها که قراره ادبی باشه محاوره‌ای میشه، البته خیلی کم پیش میاد محاوره‌ای بنویسی.
کلام آخر تندتند پارت بذار. :rolleyessmileyanim:

mel mel

هنرمند انجمن
سطح
39

ارسالی‌ها
3,246
پسندها
40,005
امتیازها
69,173
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
سلام، خسته نباشی.
من که اول ناظرش بودم هر وقت اعلانش میومد با شوق و ذوق می‌رفتم می‌خوندمش البته الان هم همین طوره؛ چیز زیادی ندارم که در موردش بگم و بتونم ازش ایراد بگیرم فقط تو بعضی از دیالوگ‌ها که قراره ادبی باشه محاوره‌ای میشه، البته خیلی کم پیش میاد محاوره‌ای بنویسی.
کلام آخر تندتند پارت بذار. :rolleyessmileyanim:
ای به چشم جانم، مرسی بابت نظر زیبات❤
اوم، دیالوگ‌ها همش محاوره شده گلی و فقط مونولوگ ادبیه
ممنونم بازم :flowersmile:

Mavi

کاربر نیمه فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
501
پسندها
13,145
امتیازها
31,473
مدال‌ها
17

الهه یخی

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
213
پسندها
4,187
امتیازها
39,673
مدال‌ها
19
سلام ملینای عزیز خسته نباشی
ویرایش‌هایی که انجام دادی باعث شد کمی بیش‌تر به روابط مابین الهه‌ها واقف بشیم و من واقعا کنجکاوم بدون رابطه‌ی هلی با ایدون چیه.
بعد این‌که گاهی اوقات فعلت با جمله‌ات نمی‌خونه یا فراموش کردی فعلت رو بنویسی. فکر کنم یک بار با صدای بلند بخونیش، متوجهش میشی.
و این‌که زودتر پست بذار ر••