- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
تلخ شدن قورمه سبزی
تلخ شدن قورمه سبزی دلایل مختلفی دارد، این دلایل شامل : زیاد سرخ کردن سبزی قورمه سبزی، زیاد بود شنبلیله و لیموعمانی می باشد.دلایل تلخ شدن قورمه سبزی:
قورمه سبزی از غذاهای سنتی ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. اما گاهی مواقع به دلیل طبخ اشتباه، امکان تلخ شدن آن وجود دارد. بنابراین باید نکات پخت قورمه سبزی را رعایت کنید. در ادامه علت تلخ شدن قومه سبزی و نحوه ی جلوگیری از تلخ شدن آن را آورده ایم.دقت کنید میزان سبزی در قورمه کاملا در طعم آن تاثیر می گذارد. پس هنگام خرید به میزان آن ها توجه کنید. این میزان در شهرها و استان های مختلف، متفاوت است. اما میزان شنبلیله در همه ی سبزی های قورمه سبزی خیلی کم است. زیاد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.