متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه علت شکرک زدن مربا و نحوه ی جلوگیری از شکرک زدن مربا

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 167
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1

همه چیز درباره شکرک زدن مربا​

خیلی مواقع برای شما پیش آمده است که مربای شما شکرک بزند. آیا می دانید علت شکرک زدن مربا چیست؟ کریستال ها ممکن است به دلیل قند زیاد در مخلوط یا پختن خیلی کم، خیلی آهسته یا طولانی مدت شکرک ایجاد شوند. بلورهایی که در لبه های در شیشه ایجاد شده اند، در اثر تبخیر مایع ایجاد می شوند.

چرا مربا من توده های سفید دارد؟​

اگر توده های سفید را در مربای خود مشاهده کرده اید، به احتمال زیاد این بلورهای قند است. هنگام تهیه مربا سعی کنید میزان همزنی خود را پس از افزودن شکر محدود کنید. گاهی اوقات مخلوط کردن شکر آن را به تبلور تشویق می کند. اگرچه ممکن است عالی به نظر نرسد، اما جای نگرانی در مورد این توده های سفید وجود ندارد. باز هم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2
اگر مربای شما بیش از حد پخته شده باشد و سفت شود.



اگر مربا را با حرارت زیاد بپزید بعد از سرد شدن مربای شما شکرک می زند.



اصولی برای شکرک زدن مربا, روش های از بین بردن شکرک زدن مربا, راههای از بین بردن شکرک مربا

روش های جلوگیری از شکرک زدن مربا



روش های جلوگیری از شکرک زدن مربا :​

همان طور که در بالا گفتیم میزان مواد برای تهیه ی مربا بسیار مهم است و میزان شکر آن نباید زیاد شود.



زمان پخت مربا مراقب باشید که رسوبات شکر اطراف قابلمه حتما داخل مربا حل شده باشند و هنگام ریختن در شیشه با مربا مخلوط نشوند. هرگز در پایان پخت شکرهای اطراف قابلمه را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #3
اگر مربای شما شکرک زد نگران نباشید مصرف آن ها ضرری ندارد. برای رفع آن ها راه حل هایی وجود دارد.



مربا را داخل قابلمه ای بریزید و مقداری آب جوش را با کمی آبلیمو مخلوط کنید و به آن اضافه کنید تا کمی بجوشد. و پس از سرد شدن آن را داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید.



اگر میزان مربای شکرک زده ی شما کم بود و می خواهید همان لحظه مصرف کنید. شیشه را داخل قابلمه ای آب قرار بدهید. زمانی که شیشه را داخل قابلمه قرار دادید باید تا سطح مربا آب باشد. شعله را روشن کنید تا آرام آرام گرم شود و شکرک های مربای شما حل شود. پس از حل شدن کامل می توانید آن را مصرف کنید. اما در این روش با قرار دادن دوباره در یخچال مربا شما شکرک می زند.



برای اینکه از شکرک زدن مربا جلوگیری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا