- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,949
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
تشخیص قوام آمدن مربا :
1- مقداری از مربای در حال جوش را بر داشته تا کمی سرد شود . سسپس مقداری از آن را در وسط دو انگشت خود گرفته و انگشت ها را باز کنید . اگر بصورت نخ کشیده شد قوام آمده است .
2- قطره ای از مربا را داخل کمی آب سرد بیندازید اگر در ته ظرف رفت و باز نشد قوام آمده است .
در صورت کپک زدن مربا چه باید کرد ؟
اگر مربای شما کپک زد ، باید بدانید که زمان پخت آن کم بوده و باید لایه ی کپک زده را از روی مربا جدا کنید و دوباره باقی مانده ی مربا را بگذارید تا بپزد.
جلوگیری از کپک زدن مربا :
برای اینکه مربای شما کپک نزند در آخرین مرحله ی پخت 2-1...
1- مقداری از مربای در حال جوش را بر داشته تا کمی سرد شود . سسپس مقداری از آن را در وسط دو انگشت خود گرفته و انگشت ها را باز کنید . اگر بصورت نخ کشیده شد قوام آمده است .
2- قطره ای از مربا را داخل کمی آب سرد بیندازید اگر در ته ظرف رفت و باز نشد قوام آمده است .
در صورت کپک زدن مربا چه باید کرد ؟
اگر مربای شما کپک زد ، باید بدانید که زمان پخت آن کم بوده و باید لایه ی کپک زده را از روی مربا جدا کنید و دوباره باقی مانده ی مربا را بگذارید تا بپزد.
جلوگیری از کپک زدن مربا :
برای اینکه مربای شما کپک نزند در آخرین مرحله ی پخت 2-1...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.