فال شب یلدا

متفرقه بهترین مرباها را درست کنید.

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 204
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,949
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
تشخیص قوام آمدن مربا :

1-
مقداری از مربای در حال جوش را بر داشته تا کمی سرد شود . سسپس مقداری از آن را در وسط دو انگشت خود گرفته و انگشت ها را باز کنید . اگر بصورت نخ کشیده شد قوام آمده است .



2- قطره ای از مربا را داخل کمی آب سرد بیندازید اگر در ته ظرف رفت و باز نشد قوام آمده است .



کپک زدن مربا






در صورت کپک زدن مربا چه باید کرد ؟

اگر مربای شما کپک زد ، باید بدانید که زمان پخت آن کم بوده و باید لایه ی کپک زده را از روی مربا جدا کنید و دوباره باقی مانده ی مربا را بگذارید تا بپزد.



جلوگیری از کپک زدن مربا :

برای اینکه مربای شما کپک نزند در آخرین مرحله ی پخت 2-1...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,949
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2
شکرک مربا




اگر مربای شما شکرک زد :

1-
یک علت شکرک زدن مربا جوشانده شدن بیش از حد آن است. کمی آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید ، بگذارید دوباره بجوشد .



2- شیشه را درون ظرف آب سرد گذاشته و روی اجاق قرار دهید تا آب جوش بیاید و شکرک مربا ذوب شود . در نظر داشته باشید هرگز شیشه را درون آب جوش نگذارید . چون باعث شکستن شیشه می شود .

مربا




جلوگیری از ورود هوا به داخل مربا :

برای جلوگیری از ورود هوا به داخل مربا روی آن را با کاغذ آلومینیوم ( فویل )...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,949
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #3
مربا




ترد شدن مربا :

برای ترد و شکننده شدن بعضی از مرباها نظیر مربا خیار، بالنگ ،هویج ، ترب ، کدو ، هندوانه ،خربزه می توانید از آب آهک استفاده کنید .



برای این منظور 2قاشق غذا خوری آهک را درون 2لیتر آب حل کنید سپس میوه ها را در آورده و 24ساعت درون آب شیرین بگذارید . بعد آن را کاملا بشویید وبرای پخت مربا استفاده کنید .



مرباخوشمزه




خوشمزه و معطر شدن مربا :

برای معطر و خوشمزه تر شدن مربا از چاشنی هایی نظیر هل برای سیب وبه ،چوب دارچین و وانیل ویا گلاب برای مربای آلبالو استفاده کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
عقب
بالا