کاظمی کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,782 پسندها 6,239 امتیازها 27,173 مدالها 14 سن 19 15/7/21 نویسنده موضوع #1 شکل لب هایتان در رابطه با شخصیت شما چه می گویند: ❶فردی هوشمند و حل کننده مشکلات ❷دارای ویژگی رهبری ❸فردی احساسی ❹مستقل و متکی به خود ❺فردی بازیگوش و طناز ❻غم خور دیگران امضا : کاظمی
شکل لب هایتان در رابطه با شخصیت شما چه می گویند: ❶فردی هوشمند و حل کننده مشکلات ❷دارای ویژگی رهبری ❸فردی احساسی ❹مستقل و متکی به خود ❺فردی بازیگوش و طناز ❻غم خور دیگران
Farnaz.zar نویسنده انجمن سطح 33 ارسالیها 815 پسندها 32,520 امتیازها 58,173 مدالها 22 سن 19 15/7/21 #2 Faezeg.kazemi گفت مشاهده فایلپیوست 432174 شکل لب هایتان در رابطه با شخصیت شما چه می گویند: ❶فردی هوشمند و حل کننده مشکلات ❷دارای ویژگی رهبری ❸فردی احساسی ❹مستقل و متکی به خود ❺فردی بازیگوش و طناز ❻غم خور دیگران کلیک کنید تا باز شود... من خودم شیش ولی غم خور نیستم (الان همه میان شماره 5 میشن، 4 هم نخواهیم داشت ) امضا : Farnaz.zar
Faezeg.kazemi گفت مشاهده فایلپیوست 432174 شکل لب هایتان در رابطه با شخصیت شما چه می گویند: ❶فردی هوشمند و حل کننده مشکلات ❷دارای ویژگی رهبری ❸فردی احساسی ❹مستقل و متکی به خود ❺فردی بازیگوش و طناز ❻غم خور دیگران کلیک کنید تا باز شود... من خودم شیش ولی غم خور نیستم (الان همه میان شماره 5 میشن، 4 هم نخواهیم داشت )