دسر طرز تهیه دسر بیسکوییت پودینگ

  • نویسنده موضوع tosha
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 290
  • کاربران تگ شده هیچ

tosha

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
4/4/18
ارسالی‌ها
1,744
پسندها
12,778
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
سطح
5
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
125601


(این مقدار خیلی زیاده میتونین برای بار اول مواد رونصف کنین)
600 گرم بیسکوییت پتی بور
600 گرم شیرعسل یا سس دولسه دو لچ
-
برای پودینگ:
3 پیمانه شیر
وانیل
3/4 پیمانه شکر
125 گرم کره
4 زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری صاف آرد
5 قاشق غذاخوری صاف نشاسته
-
600 گرم خامه قنادی
100 گرم شکلات تلخ
-
داخل قالب 30 در 40 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین و یک لایه بیسکوییت روش بچینین.بعد شیرعسل یا سس دولسه دو لچ رو داخل قابلمه کوچک گرم کنین تا روان شه و مدام هم بزنین، بعد روی بیسکوییت ها بریزین و پخش کنین، بعد یک لایه دیگه بیسکوییت هم روی اون بچینین.
برای پودینگ، 2 پیمانه از شیر، شکر، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و مدام هم بزنین و بجوشونین،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : tosha

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا