متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه 20 نوع دسر خوشمزه

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 605
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,542
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #11
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

10- مسقطی

مواد لازم

نشاسته خوب 250 گرم

روغن 50 گرم

گلاب نصف استکان

شکر 400 گرم

آب 6 فنجان

خلال بادام 100 گرم

طرز تهیه

نشاسته را در 6 فنجان آب سرد حل کرده و صاف می کنیم. بعد در ظرف گودی می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بجوشد و کمی غلیظ شود و مرتب بهم می زنیم تا ته نگیرد. سپس گلاب و شکر و خلال بادام را داخل نشاسته ریخته و روغن آب کرده را اضافه می کنیم و مسقطی را هم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند مایه که غلیظ شد آن را در پیاله های کوچک می ریزیم و کمی پودر پسته روی آنها می پاشیم.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,542
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #12
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

11- برشتوک

مواد لازم

آرد 250 گرم

روغن 200 گرم

پودر قند 150 گرم

دارچین مقداری

طرز تهیه

آرد را الک کرده در روغن سرخ می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا قهوه ای رنگ شود. سپس آن را از روی حرارت برمی داریم پودر قند و دارچین را داخل آن می ریزیم و خوب بهم می زنیم تا یکدست گردد. دوباره آن را به مدت دو دقیقه روی حرارت قرار می دهیم با پشت قاشق روی برشتوک می مالیم و آن را از روی حرارت برمی داریم. و تا داغ است در ظرف گود یاسینی کوچک می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم و مقداری پودر پسته و نارگیل روی آن می پاشیم. می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,542
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #13
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

12- حریره بادام

مواد لازم

بادام 200 گرم

شكر 2 قاشق سوپخوری

آرد برنج 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

روی بادام آب جوش می ریزیم تا پوست آنها را بتوانیم بکنیم. بادام پوست کنده شده را چرخ می کنیم و با در مخلوط کن می ریزیم سپس در پارچه نازکی بادام چرخ شده را ریخته و سه لیوان آب گرم روی آن می ریزیم و شیره بادام را کاملاً می گیریم بعد آرد برنج را در شیره بادام حل می کنیم و شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا کمی غليظ شود سپس از روی حرارت برمی داریم و در ظرف می کشیم.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,542
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #14

دسرهای فرنگی

طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

13- کرم کارامل

مواد لازم

شیر 3 فنجان

شكر 450 گرم

تخم مرغ 10 عدد

وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

یک فنجان و نیم از شکر را با کمی آب حدود چهار قاشق در ظرف کوچکی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا شکر آب شود و طلایی رنگ گردد. نصفی از این شربت را در ظرفی که می خواهیم کرم را در آن آماده کنیم می ریزیم و شربت را تا تمام بدن ظرف می چرخانیم تا بدنه ظرف با شربت آغشته گردد (ظرف گود و پیرکس باشد بهتر است) نصف لیوان آب جوش داخل بقیه شربت می ریزیم روی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,542
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #15
5 عدد سفیده تخم مرغ را جداگانه می زنیم تا سفت شود. شیر را می جوشانیم و تا داغ است روی زرده تخم مرغ می ریزیم و سفیده را هم اضافه می کنیم و تمام مواد را مخلوط می نماییم و این مایه را در ظرفی که با کارامل آغشته کرده بودیم می ریزیم و کرم را به صورت بن ماری داخل فر قرار می دهیم و مدت یک ساعت کرم را می گذاریم در فر تا پخته شود.

پس از یک ساعت یک چنگال را وسط آن فرو می کنیم اگر از مایه چیزی به چنگال نچسبد کرم حاضر است ظرف را از فر بیرون می آوریم و می گذاریم کاملاً سرد شود و ظرف گرم را داخل یک ظرف گرد مناسب برمی گردانیم. می توانیم این کرم را در ظرف های کوچک به تعداد نفرات آماده کنیم و روی آن شربت کارامل را که قبلاً آماده کرده ایم بدهیم (کرم کارامل را روی حرارت گاز هم بدون این که در فر بگذاریم به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,542
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #16
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

14- کرم شکلات

مواد لازم

شیر یک فنجان

کاکائو 100 گرم

شکر 7 قاشق سوپخوری

کره 50 گرم

طرز تهیه

شیر و کاکائو و شکر را در یک ظرف می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و بهم می زنیم تا جوش آمده و غليظ شود. کره را داخل آن می اندازیم. کره که آب شد کرم را از روی حرارت برمی داریم تا سرد شود سپس مصرف می کنیم.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,542
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #17
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

15- کرم موز

مواد لازم

موز 6 عدد

شیر 2 فنجان

شکر 7 قاشق سوپخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

کاکائو یک قاشق سوپخوری

خامه 250 گرم

طرز تهیه

ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده شیر را کمی گرم می کنیم و ژلاتین را با شیر مخلوط می نماییم می گذاریم تا سرد شود. دو عدد از موزها را کنار گذاشته بقیه را ریز خرد می کنیم. شیر و موز و شکر و خامه را با هم مخلوط کرده و کاکائو را در شیر حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم سپس مایه را در قالب ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا بسته شود. قالب را یک ثانیه در آب نیم گرم می گذاریم و زود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,542
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #18
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

16- دسر طالبی

مواد لازم

طالبی 3 عدد

گردوی تازه 300 گرم

خامه 600 گرم

سفیده تخم مرغ 6 عدد

قند ساییده 6 قاشق سوپخوری

میوه مخلوط 4 فنجان

برگ مو چند عدد

شكر 6 قاشق سوپخوری

تذکر

قند ساییده شده باید با 600 گرم خامه و شش سفیده تخم مرغ به وسیله همزن زده شود.

طرز تهیه

طالبی ها را تماماً پوست می کنیم. سر آن را یک ورقه گرفته تخمه های آن را بیرون آورده ته طالبی را کمی صاف می کنیم به طوری که بتوانیم در بشقاب عمودی قرار بدهیم. خامه را با سفیده تخم مرغ خوب می زنیم و با احتياط قند ساییده را به آن اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,542
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #19
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

17- دسر هلو

دسر هلو بسیار راحت و خوشمزه و لذیذ می باشد و می توان از هلوی تازه و همچنین از کنسرو هلو استفاده کرد.

مواد لازم

هلو 3 فنجان

دارچین کوبیده نصف مرباخوری

آب سرد نصف فنجان

پوست لیموترش رنده شده یک قاشق مرباخوری

شکر یک فنجان

آرد سفید یک فنجان

نمک یک چهارم قاشق مرباخوری

روغن نصف فنجان

طرز تهیه

قالب نسوز مورد نظر را چرب می کنیم. هلو را بریده و در ته قالب قرار می دهیم. دارچین، آب و پوست لیمو ترش را اضافه می کنیم. در یک کاسه جداگانه شکر، آرد نمک و روغن را با هم مخلوط نموده و روی هلو پهن می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,542
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #20
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

18- دسر سیب با خمیر

این دسر بسیار آسان و اگر در اندازه گرفتن مواد دقت شود هرگز خراب نمی شود و درست کردن آن مثل سایر دسرها ابداً نگرانی ندارد و در موقعی که انسان مهمان دارد و می خواهد دسر تهیه نماید که حتماً خوب از آب درآید بهتر است که آن را دست کند.

مواد لازم

سیب درشت یک کیلو

شیر یک فنجان

آرد سفید یک فنجان

تخم مرغ یک عدد

پیکنیگ پودر یک قاشق مرباخوری

نمک نصف قاشق مرباخوری

لیمو ترش 2 عدد

(برای سرخ کردن) به مقدار لازم

شكر یک فنجان اندازه گیری

طرز تهیه

سیب های را پوست کنده، حلقه حلقه بريده وسط آن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا