آریانه.م نویسنده انجمن سطح 14 ارسالیها 286 پسندها 6,901 امتیازها 21,583 مدالها 19 14/6/22 #121 m.sina گفت نوچ مگه خلم حاظری پنجره اتاقت رو نیمه شب باز کنی بزنی زیر اواز با صدای بلند کلیک کنید تا باز شود... آره حاضری چهار دست و پا علف بخوری؟ امضا : آریانه.م
m.sina گفت نوچ مگه خلم حاظری پنجره اتاقت رو نیمه شب باز کنی بزنی زیر اواز با صدای بلند کلیک کنید تا باز شود... آره حاضری چهار دست و پا علف بخوری؟
•|DADA BUG|• کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 743 پسندها 8,454 امتیازها 30,873 مدالها 21 سن 19 14/6/22 محروم #122 آریانه.م گفت آره حاضری چهار دست و پا علف بخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... عمرا حاضری لای ساندویچ رفیقت سوسک بذاری؟ امضا : •|DADA BUG|•
آریانه.م گفت آره حاضری چهار دست و پا علف بخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... عمرا حاضری لای ساندویچ رفیقت سوسک بذاری؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/6/22 #123 آریانه.م گفت آره حاضری چهار دست و پا علف بخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر ....اینجا چه چیزایی از ادم میخوان حاظری بزنی تو گوش رفیقت همینجوری الکی امضا : m.sina
آریانه.م گفت آره حاضری چهار دست و پا علف بخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر ....اینجا چه چیزایی از ادم میخوان حاظری بزنی تو گوش رفیقت همینجوری الکی
آریانه.م نویسنده انجمن سطح 14 ارسالیها 286 پسندها 6,901 امتیازها 21,583 مدالها 19 14/6/22 #124 m.sina گفت خیر ....اینجا چه چیزایی از ادم میخوان حاظری بزنی تو گوش رفیقت همینجوری الکی کلیک کنید تا باز شود... ابداً حاضری وقتی که خیلی عصبی هستی برا اینکه اروم شی گوشیتو بشکنی؟ (من کردم) امضا : آریانه.م
m.sina گفت خیر ....اینجا چه چیزایی از ادم میخوان حاظری بزنی تو گوش رفیقت همینجوری الکی کلیک کنید تا باز شود... ابداً حاضری وقتی که خیلی عصبی هستی برا اینکه اروم شی گوشیتو بشکنی؟ (من کردم)
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/6/22 #125 آریانه.م گفت ابداً حاضری وقتی که خیلی عصبی هستی برا اینکه اروم شی گوشیتو بشکنی؟ (من کردم) کلیک کنید تا باز شود... نه من مثل شما نیستم حاظری گوشیتو بدی به بابات کنترل کنه آخرین ویرایش توسط مدیر 15/6/22 امضا : m.sina
آریانه.م گفت ابداً حاضری وقتی که خیلی عصبی هستی برا اینکه اروم شی گوشیتو بشکنی؟ (من کردم) کلیک کنید تا باز شود... نه من مثل شما نیستم حاظری گوشیتو بدی به بابات کنترل کنه
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 960 پسندها 67,106 امتیازها 58,773 مدالها 36 سن 21 14/6/22 مدیر #126 m.sina گفت نه من مثل شما عقلم ناقص نیست حاظری گوشیتو بدی به بابات کنترل کنه کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز توهین ممنوعه! اره مشکلی ندارم حاضری زندگیتو دوباره از اول زندگی کنی؟! امضا : M.JOUDI❁
m.sina گفت نه من مثل شما عقلم ناقص نیست حاظری گوشیتو بدی به بابات کنترل کنه کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز توهین ممنوعه! اره مشکلی ندارم حاضری زندگیتو دوباره از اول زندگی کنی؟!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/6/22 #127 KHAZAAN گفت دوست عزیز توهین ممنوعه! اره مشکلی ندارم حاضری زندگیتو دوباره از اول زندگی کنی؟! کلیک کنید تا باز شود... یه بخش کوتاهش رو فقط حاظری اون شخصیتی رو که نیستی بخاطر مصلحت خانواده نمایش بدی ؟ امضا : m.sina
KHAZAAN گفت دوست عزیز توهین ممنوعه! اره مشکلی ندارم حاضری زندگیتو دوباره از اول زندگی کنی؟! کلیک کنید تا باز شود... یه بخش کوتاهش رو فقط حاظری اون شخصیتی رو که نیستی بخاطر مصلحت خانواده نمایش بدی ؟
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 960 پسندها 67,106 امتیازها 58,773 مدالها 36 سن 21 14/6/22 مدیر #128 m.sina گفت یه بخش کوتاهش رو فقط حاظری اون شخصیتی رو که نیستی بخاطر مصلحت خانواده نمایش بدی ؟ کلیک کنید تا باز شود... اره بخاطر خانوادم تقریبا هرکاری میکنم حاضری واسه نجات یه شخص رندم از دست یا پات بگذری؟ امضا : M.JOUDI❁
m.sina گفت یه بخش کوتاهش رو فقط حاظری اون شخصیتی رو که نیستی بخاطر مصلحت خانواده نمایش بدی ؟ کلیک کنید تا باز شود... اره بخاطر خانوادم تقریبا هرکاری میکنم حاضری واسه نجات یه شخص رندم از دست یا پات بگذری؟
آریانه.م نویسنده انجمن سطح 14 ارسالیها 286 پسندها 6,901 امتیازها 21,583 مدالها 19 14/6/22 #129 m.sina گفت نه من مثل شما عقلم ناقص نیست حاظری گوشیتو بدی به بابات کنترل کنه کلیک کنید تا باز شود... آره، خوشبختانه کرمی ندارم. حاضری یک ماه کامل بدون موبایل زندگی کنی؟ امضا : آریانه.م
m.sina گفت نه من مثل شما عقلم ناقص نیست حاظری گوشیتو بدی به بابات کنترل کنه کلیک کنید تا باز شود... آره، خوشبختانه کرمی ندارم. حاضری یک ماه کامل بدون موبایل زندگی کنی؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/6/22 #130 آریانه.م گفت آره، خوشبختانه کرمی ندارم. حاضری یک ماه کامل بدون موبایل زندگی کنی؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه میشد خیلی خوب بود زیادی وابسته شدیم حاظری تو خیابون با گوشی که موزیک با صدای بلند پخش میکنه راه بری تو جمعیت امضا : m.sina
آریانه.م گفت آره، خوشبختانه کرمی ندارم. حاضری یک ماه کامل بدون موبایل زندگی کنی؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه میشد خیلی خوب بود زیادی وابسته شدیم حاظری تو خیابون با گوشی که موزیک با صدای بلند پخش میکنه راه بری تو جمعیت