آریانه.م نویسنده انجمن سطح 14 ارسالیها 286 پسندها 6,901 امتیازها 21,583 مدالها 19 14/6/22 #131 m.sina گفت نه من مثل شما عقلم ناقص نیست کلیک کنید تا باز شود... هر کس به قدر وسعش دیونگی میکنه دیگه! یکی گوشی میشکنه، یکی ماشین آتیش میزنه، یکی بلاک میکنه، یکی کتک میزنه و... اِلا آخر امضا : آریانه.م
m.sina گفت نه من مثل شما عقلم ناقص نیست کلیک کنید تا باز شود... هر کس به قدر وسعش دیونگی میکنه دیگه! یکی گوشی میشکنه، یکی ماشین آتیش میزنه، یکی بلاک میکنه، یکی کتک میزنه و... اِلا آخر
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/6/22 #132 آریانه.م گفت هر کس به قدر وسعش دیونگی میکنه دیگه! یکی گوشی میشکنه، یکی ماشین آتیش میزنه، یکی بلاک میکنه، یکی کتک میزنه و... اِلا آخر کلیک کنید تا باز شود... ایشاا... که ضرر همیشه به مال بخوره به جون نخوره ولی کلا ضرر رسوندن کار درستی نیست حاظری نیمه شب تنها تو خیابون راه بری امضا : m.sina
آریانه.م گفت هر کس به قدر وسعش دیونگی میکنه دیگه! یکی گوشی میشکنه، یکی ماشین آتیش میزنه، یکی بلاک میکنه، یکی کتک میزنه و... اِلا آخر کلیک کنید تا باز شود... ایشاا... که ضرر همیشه به مال بخوره به جون نخوره ولی کلا ضرر رسوندن کار درستی نیست حاظری نیمه شب تنها تو خیابون راه بری
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,753 پسندها 7,584 امتیازها 30,973 مدالها 27 14/6/22 مدیر #133 m.sina گفت ایشاا... که ضرر همیشه به مال بخوره به جون نخوره ولی کلا ضرر رسوندن کار درستی نیست حاظری نیمه شب تنها تو خیابون راه بری کلیک کنید تا باز شود... هم آره هم نه بستگی داره حاضری تا آخر عمرت فقط از دوچرخه برای رفت و آمد استفاده کنی امضا : Fateme Amade
m.sina گفت ایشاا... که ضرر همیشه به مال بخوره به جون نخوره ولی کلا ضرر رسوندن کار درستی نیست حاظری نیمه شب تنها تو خیابون راه بری کلیک کنید تا باز شود... هم آره هم نه بستگی داره حاضری تا آخر عمرت فقط از دوچرخه برای رفت و آمد استفاده کنی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/6/22 #134 fateme_a گفت هم آره هم نه بستگی داره حاضری تا آخر عمرت فقط از دوچرخه برای رفت و آمد استفاده کنی کلیک کنید تا باز شود... دوچرخه سواری رو دوست دارم ولی نمیشه همه جا با دوچرخه رفت حاظری تنها سوار تله کابین بشی امضا : m.sina
fateme_a گفت هم آره هم نه بستگی داره حاضری تا آخر عمرت فقط از دوچرخه برای رفت و آمد استفاده کنی کلیک کنید تا باز شود... دوچرخه سواری رو دوست دارم ولی نمیشه همه جا با دوچرخه رفت حاظری تنها سوار تله کابین بشی
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,753 پسندها 7,584 امتیازها 30,973 مدالها 27 14/6/22 مدیر #135 m.sina گفت دوچرخه سواری رو دوست دارم ولی نمیشه همه جا با دوچرخه رفت حاظری تنها سوار تله کابین بشی کلیک کنید تا باز شود... آره حاضری توی گرمای ۵۰/۶۰ درجه بری بیرون گردش امضا : Fateme Amade
m.sina گفت دوچرخه سواری رو دوست دارم ولی نمیشه همه جا با دوچرخه رفت حاظری تنها سوار تله کابین بشی کلیک کنید تا باز شود... آره حاضری توی گرمای ۵۰/۶۰ درجه بری بیرون گردش
•|DADA BUG|• کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 743 پسندها 8,454 امتیازها 30,873 مدالها 21 سن 19 14/6/22 محروم #136 fateme_a گفت آره حاضری توی گرمای ۵۰/۶۰ درجه بری بیرون گردش کلیک کنید تا باز شود... بستگی داره با کی برم گردش حاضری لای ساندویچ رفیقت سوسک بذاری؟ امضا : •|DADA BUG|•
fateme_a گفت آره حاضری توی گرمای ۵۰/۶۰ درجه بری بیرون گردش کلیک کنید تا باز شود... بستگی داره با کی برم گردش حاضری لای ساندویچ رفیقت سوسک بذاری؟
FATEMEH ASADYAN مدیر بازنشسته سطح 32 ارسالیها 2,216 پسندها 26,171 امتیازها 51,373 مدالها 45 سن 19 16/6/22 #137 MOHANDES گفت بستگی داره با کی برم گردش حاضری لای ساندویچ رفیقت سوسک بذاری؟ کلیک کنید تا باز شود... نه چون به مرحلهی اجرا نمیرسم و خودم قبلش از ترس سکته کردم حاضری ۱۰ سال از عمرت بدی به جاش کل دنیا میشناختت؟ امضا : FATEMEH ASADYAN
MOHANDES گفت بستگی داره با کی برم گردش حاضری لای ساندویچ رفیقت سوسک بذاری؟ کلیک کنید تا باز شود... نه چون به مرحلهی اجرا نمیرسم و خودم قبلش از ترس سکته کردم حاضری ۱۰ سال از عمرت بدی به جاش کل دنیا میشناختت؟
آبی پَرَست؛ هنرمند انجمن سطح 36 ارسالیها 2,475 پسندها 34,121 امتیازها 64,873 مدالها 43 16/6/22 #138 FATEMEH_A گفت نه چون به مرحلهی اجرا نمیرسم و خودم قبلش از ترس سکته کردم حاضری ۱۰ سال از عمرت بدی به جاش کل دنیا میشناختت؟ کلیک کنید تا باز شود... نه حاضری به آرزوت برسی ولی در عوضش معدل ۰ بگیری؟ امضا : آبی پَرَست؛
FATEMEH_A گفت نه چون به مرحلهی اجرا نمیرسم و خودم قبلش از ترس سکته کردم حاضری ۱۰ سال از عمرت بدی به جاش کل دنیا میشناختت؟ کلیک کنید تا باز شود... نه حاضری به آرزوت برسی ولی در عوضش معدل ۰ بگیری؟
بابای دخترش کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 1,286 پسندها 44,657 امتیازها 60,573 مدالها 33 16/6/22 #139 .AYLIN. گفت نه حاضری به آرزوت برسی ولی در عوضش معدل ۰ بگیری؟ کلیک کنید تا باز شود... ارهههههههه حاضری آهنگ گوش ندی هرگز؟!
.AYLIN. گفت نه حاضری به آرزوت برسی ولی در عوضش معدل ۰ بگیری؟ کلیک کنید تا باز شود... ارهههههههه حاضری آهنگ گوش ندی هرگز؟!
آبی پَرَست؛ هنرمند انجمن سطح 36 ارسالیها 2,475 پسندها 34,121 امتیازها 64,873 مدالها 43 16/6/22 #140 •Ocra• گفت ارهههههههه حاضری آهنگ گوش ندی هرگز؟! کلیک کنید تا باز شود... نه حاضری نتونی تا آخر عمرت نقاشی بکشی؟ امضا : آبی پَرَست؛
•Ocra• گفت ارهههههههه حاضری آهنگ گوش ندی هرگز؟! کلیک کنید تا باز شود... نه حاضری نتونی تا آخر عمرت نقاشی بکشی؟