فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 14/6/23 #371 tikalina گفت جربزهشو دارم ولی اگه زنده باشه و قرار باشه برا آزمایشی چیزی بگیرم بکشمش نه:) رمان نوشتن و کاملش کردن؟ کلیک کنید تا باز شود... بله. رمان مینوسم. لپتاب؟ امضا : فلورا.
tikalina گفت جربزهشو دارم ولی اگه زنده باشه و قرار باشه برا آزمایشی چیزی بگیرم بکشمش نه:) رمان نوشتن و کاملش کردن؟ کلیک کنید تا باز شود... بله. رمان مینوسم. لپتاب؟
Tikalina رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,066 امتیازها 6,403 مدالها 7 14/6/23 #372 فلورا. گفت بله. رمان مینوسم. لپتاب؟ کلیک کنید تا باز شود... آف کورس انبه؟ امضا : Tikalina
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 14/6/23 #373 tikalina گفت آف کورس انبه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه اسکیت؟ امضا : فلورا.
Tikalina رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,066 امتیازها 6,403 مدالها 7 15/6/23 #374 فلورا. گفت نه اسکیت؟ کلیک کنید تا باز شود... آرهههههه غذا پختن؟ امضا : Tikalina
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 15/6/23 #375 tikalina گفت آرهههههه غذا پختن؟ کلیک کنید تا باز شود... بعضی وقتا اگه دلم بخواد غذایی که بلدمو میپزم مجبور باشی بری خونه کسی که باهاشون راحت نیستی امضا : مارینا آروین
tikalina گفت آرهههههه غذا پختن؟ کلیک کنید تا باز شود... بعضی وقتا اگه دلم بخواد غذایی که بلدمو میپزم مجبور باشی بری خونه کسی که باهاشون راحت نیستی
Tikalina رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,066 امتیازها 6,403 مدالها 7 15/6/23 #376 مارینا آروین گفت بعضی وقتا اگه دلم بخواد غذایی که بلدمو میپزم مجبور باشی بری خونه کسی که باهاشون راحت نیستی کلیک کنید تا باز شود... چاره ای نیست... نمیتونم برم تو کوچه که.. پتو انداختن تو تابستون وقتی میخوای بخوابی؟ امضا : Tikalina
مارینا آروین گفت بعضی وقتا اگه دلم بخواد غذایی که بلدمو میپزم مجبور باشی بری خونه کسی که باهاشون راحت نیستی کلیک کنید تا باز شود... چاره ای نیست... نمیتونم برم تو کوچه که.. پتو انداختن تو تابستون وقتی میخوای بخوابی؟
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 15/6/23 #377 tikalina گفت چاره ای نیست... نمیتونم برم تو کوچه که.. پتو انداختن تو تابستون وقتی میخوای بخوابی؟ کلیک کنید تا باز شود... پتوییم و در عین حال گرمایی پس این کار رو میکنم و تا روز از گرما میپزم خودت چی امضا : مارینا آروین
tikalina گفت چاره ای نیست... نمیتونم برم تو کوچه که.. پتو انداختن تو تابستون وقتی میخوای بخوابی؟ کلیک کنید تا باز شود... پتوییم و در عین حال گرمایی پس این کار رو میکنم و تا روز از گرما میپزم خودت چی
Tikalina رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,066 امتیازها 6,403 مدالها 7 15/6/23 #378 مارینا آروین گفت پتوییم و در عین حال گرمایی پس این کار رو میکنم و تا روز از گرما میپزم خودت چی کلیک کنید تا باز شود... دارم از زیر پتو تایپ میکنم خواهرم قرار گذاشتن تو روز بارونی با دوستت؟ امضا : Tikalina
مارینا آروین گفت پتوییم و در عین حال گرمایی پس این کار رو میکنم و تا روز از گرما میپزم خودت چی کلیک کنید تا باز شود... دارم از زیر پتو تایپ میکنم خواهرم قرار گذاشتن تو روز بارونی با دوستت؟
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 15/6/23 #379 tikalina گفت دارم از زیر پتو تایپ میکنم خواهرم قرار گذاشتن تو روز بارونی با دوستت؟ کلیک کنید تا باز شود... ما تو روز برفیم رفتیم سگ دنبالمون کرد کافه رفتن با کسی که ازش متنفری امضا : مارینا آروین
tikalina گفت دارم از زیر پتو تایپ میکنم خواهرم قرار گذاشتن تو روز بارونی با دوستت؟ کلیک کنید تا باز شود... ما تو روز برفیم رفتیم سگ دنبالمون کرد کافه رفتن با کسی که ازش متنفری
Tikalina رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,066 امتیازها 6,403 مدالها 7 15/6/23 #380 مارینا آروین گفت ما تو روز برفیم رفتیم سگ دنبالمون کرد کافه رفتن با کسی که ازش متنفری کلیک کنید تا باز شود... هعی... مگه اینکه مغز قاطر خورده باشم چت کردن با کسی که مامان بابات در جریانش نیستن؟(حالا جنس موافق و مخالف فرقی نمیکنه) امضا : Tikalina
مارینا آروین گفت ما تو روز برفیم رفتیم سگ دنبالمون کرد کافه رفتن با کسی که ازش متنفری کلیک کنید تا باز شود... هعی... مگه اینکه مغز قاطر خورده باشم چت کردن با کسی که مامان بابات در جریانش نیستن؟(حالا جنس موافق و مخالف فرقی نمیکنه)