مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 15/6/23 #381 tikalina گفت هعی... مگه اینکه مغز قاطر خورده باشم چت کردن با کسی که مامان بابات در جریانش نیستن؟(حالا جنس موافق و مخالف فرقی نمیکنه) کلیک کنید تا باز شود... رل زدم ولی خبر نداشتن خودت؟ امضا : مارینا آروین
tikalina گفت هعی... مگه اینکه مغز قاطر خورده باشم چت کردن با کسی که مامان بابات در جریانش نیستن؟(حالا جنس موافق و مخالف فرقی نمیکنه) کلیک کنید تا باز شود... رل زدم ولی خبر نداشتن خودت؟
Tikalina رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,066 امتیازها 6,403 مدالها 7 15/6/23 #382 مارینا آروین گفت رل زدم ولی خبر نداشتن خودت؟ کلیک کنید تا باز شود... اوم... نمیدونم، تو دردسر میوفتم:"/ خوندن جلوی جماعت مردم؟ امضا : Tikalina
مارینا آروین گفت رل زدم ولی خبر نداشتن خودت؟ کلیک کنید تا باز شود... اوم... نمیدونم، تو دردسر میوفتم:"/ خوندن جلوی جماعت مردم؟
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 15/6/23 #383 tikalina گفت اوم... نمیدونم، تو دردسر میوفتم:"/ خوندن جلوی جماعت مردم؟ کلیک کنید تا باز شود... خوندن هم اره یه نمایش بازی کردم ولی تعداد تماشاچیا زیاد نبودحدود1000نفر بودن بری قر بدی جلوی مهموناتون آخرین ویرایش 15/6/23 امضا : مارینا آروین
tikalina گفت اوم... نمیدونم، تو دردسر میوفتم:"/ خوندن جلوی جماعت مردم؟ کلیک کنید تا باز شود... خوندن هم اره یه نمایش بازی کردم ولی تعداد تماشاچیا زیاد نبودحدود1000نفر بودن بری قر بدی جلوی مهموناتون
Tikalina رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,066 امتیازها 6,403 مدالها 7 15/6/23 #384 مارینا آروین گفت خوندن هم اره یه نمایش بازی کردم ولی تعداد تماشاچیا زیاد نبودحدود1000نفر بودن بری قر بدی جلوی مهموناتون کلیک کنید تا باز شود... شوخی میکنی الان؟ هزار نفر نبود میخواستی چقد باشن که زیاد باشن؟ اونکه کار همیشهمه سرد رفتار کردن با همه؟ امضا : Tikalina
مارینا آروین گفت خوندن هم اره یه نمایش بازی کردم ولی تعداد تماشاچیا زیاد نبودحدود1000نفر بودن بری قر بدی جلوی مهموناتون کلیک کنید تا باز شود... شوخی میکنی الان؟ هزار نفر نبود میخواستی چقد باشن که زیاد باشن؟ اونکه کار همیشهمه سرد رفتار کردن با همه؟
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 15/6/23 #385 tikalina گفت شوخی میکنی الان؟ هزار نفر نبود میخواستی چقد باشن که زیاد باشن؟ اونکه کار همیشهمه سرد رفتار کردن با همه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بابا شوخیه چی با کسایی که ازشون خوشم نمیاد بری شب تک و تنها تو یه جای ترسناک بخوابی امضا : مارینا آروین
tikalina گفت شوخی میکنی الان؟ هزار نفر نبود میخواستی چقد باشن که زیاد باشن؟ اونکه کار همیشهمه سرد رفتار کردن با همه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بابا شوخیه چی با کسایی که ازشون خوشم نمیاد بری شب تک و تنها تو یه جای ترسناک بخوابی
Tikalina رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,066 امتیازها 6,403 مدالها 7 15/6/23 #386 مارینا آروین گفت نه بابا شوخیه چی با کسایی که ازشون خوشم نمیاد بری شب تک و تنها تو یه جای ترسناک بخوابی کلیک کنید تا باز شود... ببین از خدا که پنهون نیس، از شما چه پنهون، من میترسم جایی غیر از خونه ی خودم برم توش اونم تنها بخوابم... قربانی کردن بعضیا برای رسیدن به اهدافت؟ امضا : Tikalina
مارینا آروین گفت نه بابا شوخیه چی با کسایی که ازشون خوشم نمیاد بری شب تک و تنها تو یه جای ترسناک بخوابی کلیک کنید تا باز شود... ببین از خدا که پنهون نیس، از شما چه پنهون، من میترسم جایی غیر از خونه ی خودم برم توش اونم تنها بخوابم... قربانی کردن بعضیا برای رسیدن به اهدافت؟
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/6/23 #387 tikalina گفت ببین از خدا که پنهون نیس، از شما چه پنهون، من میترسم جایی غیر از خونه ی خودم برم توش اونم تنها بخوابم... قربانی کردن بعضیا برای رسیدن به اهدافت؟ کلیک کنید تا باز شود... اگر مقصر باشند بله وگرنه خیر اسکوتر؟ امضا : فلورا.
tikalina گفت ببین از خدا که پنهون نیس، از شما چه پنهون، من میترسم جایی غیر از خونه ی خودم برم توش اونم تنها بخوابم... قربانی کردن بعضیا برای رسیدن به اهدافت؟ کلیک کنید تا باز شود... اگر مقصر باشند بله وگرنه خیر اسکوتر؟
Tikalina رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,066 امتیازها 6,403 مدالها 7 15/6/23 #388 فلورا. گفت اگر مقصر باشند بله وگرنه خیر اسکوتر؟ کلیک کنید تا باز شود... بله بسی زیاد آب پرتقال؟ امضا : Tikalina
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/6/23 #389 tikalina گفت بله بسی زیاد آب پرتقال؟ کلیک کنید تا باز شود... (با اب پرتقال چیکار کنم؟!) غذا درست کردن؟ امضا : فلورا.
tikalina گفت بله بسی زیاد آب پرتقال؟ کلیک کنید تا باز شود... (با اب پرتقال چیکار کنم؟!) غذا درست کردن؟
Tikalina رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,066 امتیازها 6,403 مدالها 7 15/6/23 #390 فلورا. گفت (با اب پرتقال چیکار کنم؟!) غذا درست کردن؟ کلیک کنید تا باز شود... حموم کن._. خب بخوریش دیگه بلی تاب بازی کردن؟ امضا : Tikalina
فلورا. گفت (با اب پرتقال چیکار کنم؟!) غذا درست کردن؟ کلیک کنید تا باز شود... حموم کن._. خب بخوریش دیگه بلی تاب بازی کردن؟