~Deku کاربر فعال بخش سطح 29 ارسالیها 1,837 پسندها 20,647 امتیازها 44,573 مدالها 20 20/9/23 #421 سم هستم بفرمایید گفت اره لذت میبرم برگردی به زمانی که رو عموپورنگ کراش بودی؟ کلیک کنید تا باز شود... برگرم به دورانی که گوشی و اینترنت نداشتم؟ نچ نچ وقتی یکی بهت فحش بده متقابلا بهش فحش بدی؟ امضا : ~Deku
سم هستم بفرمایید گفت اره لذت میبرم برگردی به زمانی که رو عموپورنگ کراش بودی؟ کلیک کنید تا باز شود... برگرم به دورانی که گوشی و اینترنت نداشتم؟ نچ نچ وقتی یکی بهت فحش بده متقابلا بهش فحش بدی؟
گوربائیل مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,322 پسندها 21,126 امتیازها 42,073 مدالها 25 20/9/23 #422 ~Deku گفت برگرم به دورانی که گوشی و اینترنت نداشتم؟ نچ نچ وقتی یکی بهت فحش بده متقابلا بهش فحش بدی؟ کلیک کنید تا باز شود... صدالبته اره وقتی یکی فوحش میده برگردی بزنی تو گوشش؟ امضا : گوربائیل
~Deku گفت برگرم به دورانی که گوشی و اینترنت نداشتم؟ نچ نچ وقتی یکی بهت فحش بده متقابلا بهش فحش بدی؟ کلیک کنید تا باز شود... صدالبته اره وقتی یکی فوحش میده برگردی بزنی تو گوشش؟
~Deku کاربر فعال بخش سطح 29 ارسالیها 1,837 پسندها 20,647 امتیازها 44,573 مدالها 20 20/9/23 #423 سم هستم بفرمایید گفت صدالبته اره وقتی یکی فوحش میده برگردی بزنی تو گوشش؟ کلیک کنید تا باز شود... دلم میخواد ولی عرضه اش را ندارم وسط انیمه دیدن واسه شام صدات کنن ولی بخاطر انیمه نخوری؟ امضا : ~Deku
سم هستم بفرمایید گفت صدالبته اره وقتی یکی فوحش میده برگردی بزنی تو گوشش؟ کلیک کنید تا باز شود... دلم میخواد ولی عرضه اش را ندارم وسط انیمه دیدن واسه شام صدات کنن ولی بخاطر انیمه نخوری؟
گوربائیل مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,322 پسندها 21,126 امتیازها 42,073 مدالها 25 20/9/23 #424 ~Deku گفت دلم میخواد ولی عرضه اش را ندارم وسط انیمه دیدن واسه شام صدات کنن ولی بخاطر انیمه نخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... با انیمه شام میخورم وسط بازی آنلاین بگن خاموش کن بیا؟ امضا : گوربائیل
~Deku گفت دلم میخواد ولی عرضه اش را ندارم وسط انیمه دیدن واسه شام صدات کنن ولی بخاطر انیمه نخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... با انیمه شام میخورم وسط بازی آنلاین بگن خاموش کن بیا؟
~Deku کاربر فعال بخش سطح 29 ارسالیها 1,837 پسندها 20,647 امتیازها 44,573 مدالها 20 20/9/23 #425 سم هستم بفرمایید گفت با انیمه شام میخورم وسط بازی آنلاین بگن خاموش کن بیا؟ کلیک کنید تا باز شود... بنده فقط بردگیم بازی کرده و هیچ علاقه ای به بازی آنلاین ندارم ^^ کیساکی بیاد ایران؟ امضا : ~Deku
سم هستم بفرمایید گفت با انیمه شام میخورم وسط بازی آنلاین بگن خاموش کن بیا؟ کلیک کنید تا باز شود... بنده فقط بردگیم بازی کرده و هیچ علاقه ای به بازی آنلاین ندارم ^^ کیساکی بیاد ایران؟
گوربائیل مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,322 پسندها 21,126 امتیازها 42,073 مدالها 25 20/9/23 #426 ~Deku گفت بنده فقط بردگیم بازی کرده و هیچ علاقه ای به بازی آنلاین ندارم ^^ کیساکی بیاد ایران؟ کلیک کنید تا باز شود... چون از انیمس راش میدیم تو ایران مانهوا طراحی کنی؟ امضا : گوربائیل
~Deku گفت بنده فقط بردگیم بازی کرده و هیچ علاقه ای به بازی آنلاین ندارم ^^ کیساکی بیاد ایران؟ کلیک کنید تا باز شود... چون از انیمس راش میدیم تو ایران مانهوا طراحی کنی؟
~Deku کاربر فعال بخش سطح 29 ارسالیها 1,837 پسندها 20,647 امتیازها 44,573 مدالها 20 20/9/23 #427 سم هستم بفرمایید گفت چون از انیمس راش میدیم تو ایران مانهوا طراحی کنی؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه شرایطش یادگیریش رو داشته باشم حتما کونیکیدا بشه دایی یا عموت؟ امضا : ~Deku
سم هستم بفرمایید گفت چون از انیمس راش میدیم تو ایران مانهوا طراحی کنی؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه شرایطش یادگیریش رو داشته باشم حتما کونیکیدا بشه دایی یا عموت؟
گوربائیل مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,322 پسندها 21,126 امتیازها 42,073 مدالها 25 20/9/23 #428 ~Deku گفت اگه شرایط یادگیریش رو داشته باشم حتما کونیکیدا بشه دایی یا عموت؟ کلیک کنید تا باز شود... ارهههه ولی اسمشو عوض کنه شاید خواستم مخفف صداش کنم:))) تو انیمه ناکجا آباد موعود زندگی کنی؟ امضا : گوربائیل
~Deku گفت اگه شرایط یادگیریش رو داشته باشم حتما کونیکیدا بشه دایی یا عموت؟ کلیک کنید تا باز شود... ارهههه ولی اسمشو عوض کنه شاید خواستم مخفف صداش کنم:))) تو انیمه ناکجا آباد موعود زندگی کنی؟
~Deku کاربر فعال بخش سطح 29 ارسالیها 1,837 پسندها 20,647 امتیازها 44,573 مدالها 20 20/9/23 #429 سم هستم بفرمایید گفت ارهههه ولی اسمشو عوض کنه شاید خواستم مخفف صداش کنم:))) کلیک کنید تا باز شود... وای سم شد سم هستم بفرمایید گفت تو انیمه ناکجا آباد موعود زندگی کنی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بابا..... تو مهمونی بهت خیار تعارف کنن؟ امضا : ~Deku
سم هستم بفرمایید گفت ارهههه ولی اسمشو عوض کنه شاید خواستم مخفف صداش کنم:))) کلیک کنید تا باز شود... وای سم شد سم هستم بفرمایید گفت تو انیمه ناکجا آباد موعود زندگی کنی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بابا..... تو مهمونی بهت خیار تعارف کنن؟
گوربائیل مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,322 پسندها 21,126 امتیازها 42,073 مدالها 25 20/9/23 #430 ~Deku گفت وای سم شد نه بابا..... تو مهمونی بهت خیار تعارف کنن؟ کلیک کنید تا باز شود... میخورم... به یکی تو مدرسه بگی کلوچه داری؟ امضا : گوربائیل
~Deku گفت وای سم شد نه بابا..... تو مهمونی بهت خیار تعارف کنن؟ کلیک کنید تا باز شود... میخورم... به یکی تو مدرسه بگی کلوچه داری؟