~Deku کاربر فعال بخش سطح 29 ارسالیها 1,838 پسندها 20,640 امتیازها 44,573 مدالها 20 20/9/23 #431 سم هستم بفرمایید گفت میخورم... به یکی تو مدرسه بگی کلوچه داری؟ کلیک کنید تا باز شود... نه پیتزای سبزیجات مجانی بخوری؟ امضا : ~Deku
سم هستم بفرمایید گفت میخورم... به یکی تو مدرسه بگی کلوچه داری؟ کلیک کنید تا باز شود... نه پیتزای سبزیجات مجانی بخوری؟
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 20/9/23 #432 ~Deku گفت نه پیتزای سبزیجات مجانی بخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... پیتزا؟ سبک زندگیه میگیرم ی تست میزنم نخواستم میبخشم دوش گرفتن با آب سرد ساعت 5 صبح؟ آخرین ویرایش 20/9/23
~Deku گفت نه پیتزای سبزیجات مجانی بخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... پیتزا؟ سبک زندگیه میگیرم ی تست میزنم نخواستم میبخشم دوش گرفتن با آب سرد ساعت 5 صبح؟
گوربائیل مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,322 پسندها 21,126 امتیازها 42,073 مدالها 25 20/9/23 #433 Ayan❁ گفت پیتزا؟ سبک زندگیه میگیرم ی تست میزنم نخواستم میبخشم دوش گرفتن با آب سرد ساعت 5 صبح؟ کلیک کنید تا باز شود... اره دو ساعت گوش دادن به یه آهنگ تکراری؟ امضا : گوربائیل
Ayan❁ گفت پیتزا؟ سبک زندگیه میگیرم ی تست میزنم نخواستم میبخشم دوش گرفتن با آب سرد ساعت 5 صبح؟ کلیک کنید تا باز شود... اره دو ساعت گوش دادن به یه آهنگ تکراری؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 27 ارسالیها 2,518 پسندها 19,975 امتیازها 48,373 مدالها 33 9/10/23 #434 گوربائیل گفت اره دو ساعت گوش دادن به یه آهنگ تکراری؟ کلیک کنید تا باز شود... دوساعت قفلی نه دیگه... حاضری صندلی جلوی ماشین سمت شاگرد دونفره مشترک بشینی بری پیک نیک؟
گوربائیل گفت اره دو ساعت گوش دادن به یه آهنگ تکراری؟ کلیک کنید تا باز شود... دوساعت قفلی نه دیگه... حاضری صندلی جلوی ماشین سمت شاگرد دونفره مشترک بشینی بری پیک نیک؟
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,726 پسندها 7,575 امتیازها 30,973 مدالها 27 9/10/23 مدیر #435 mehrabeh گفت دوساعت قفلی نه دیگه... حاضری صندلی جلوی ماشین سمت شاگرد دونفره مشترک بشینی بری پیک نیک؟ کلیک کنید تا باز شود... اگر با کسایی که میخوام برم خوشحال باشم آره میرم حاضری توی رستورانهایی چینی غذاهای عجیب و غربیه زنده بخوری؟ امضا : Fateme Amade
mehrabeh گفت دوساعت قفلی نه دیگه... حاضری صندلی جلوی ماشین سمت شاگرد دونفره مشترک بشینی بری پیک نیک؟ کلیک کنید تا باز شود... اگر با کسایی که میخوام برم خوشحال باشم آره میرم حاضری توی رستورانهایی چینی غذاهای عجیب و غربیه زنده بخوری؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 27 ارسالیها 2,518 پسندها 19,975 امتیازها 48,373 مدالها 33 10/10/23 #436 Fateme Amade گفت اگر با کسایی که میخوام برم خوشحال باشم آره میرم حاضری توی رستورانهایی چینی غذاهای عجیب و غربیه زنده بخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... ووییی نه اصلا حاضری درحالیکه هنر رزمی بلد نیستی تو خیابون یه نفر رو اذیت بکنن بری نجاتش بدی ؟
Fateme Amade گفت اگر با کسایی که میخوام برم خوشحال باشم آره میرم حاضری توی رستورانهایی چینی غذاهای عجیب و غربیه زنده بخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... ووییی نه اصلا حاضری درحالیکه هنر رزمی بلد نیستی تو خیابون یه نفر رو اذیت بکنن بری نجاتش بدی ؟
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,726 پسندها 7,575 امتیازها 30,973 مدالها 27 10/10/23 مدیر #437 mehrabeh گفت ووییی نه اصلا حاضری درحالیکه هنر رزمی بلد نیستی تو خیابون یه نفر رو اذیت بکنن بری نجاتش بدی ؟ کلیک کنید تا باز شود... آره حاضری بخاطر عشقت هر کاری بکنی حتی گذشتن از چیزایی که دوسشون داری؟ امضا : Fateme Amade
mehrabeh گفت ووییی نه اصلا حاضری درحالیکه هنر رزمی بلد نیستی تو خیابون یه نفر رو اذیت بکنن بری نجاتش بدی ؟ کلیک کنید تا باز شود... آره حاضری بخاطر عشقت هر کاری بکنی حتی گذشتن از چیزایی که دوسشون داری؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 27 ارسالیها 2,518 پسندها 19,975 امتیازها 48,373 مدالها 33 10/10/23 #438 Fateme Amade گفت آره حاضری بخاطر عشقت هر کاری بکنی حتی گذشتن از چیزایی که دوسشون داری؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه واقعا عشق باشه عاره ...اصلا عشق واقعی ینی بخاطر او ازهمه چی بگذری ذوب بشی ،دلبستگی و وابستگی عشق نیس... حاضری یه شب نیت کنی بشینی توماشین تاسحربه چن کارتن خواب...غذا وپوشاک هدیه بدی؟
Fateme Amade گفت آره حاضری بخاطر عشقت هر کاری بکنی حتی گذشتن از چیزایی که دوسشون داری؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه واقعا عشق باشه عاره ...اصلا عشق واقعی ینی بخاطر او ازهمه چی بگذری ذوب بشی ،دلبستگی و وابستگی عشق نیس... حاضری یه شب نیت کنی بشینی توماشین تاسحربه چن کارتن خواب...غذا وپوشاک هدیه بدی؟
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,260 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 18 10/10/23 #439 mehrabeh گفت اگه واقعا عشق باشه عاره ...اصلا عشق واقعی ینی بخاطر او ازهمه چی بگذری ذوب بشی ،دلبستگی و وابستگی عشق نیس... حاضری یه شب نیت کنی بشینی توماشین تاسحربه چن کارتن خواب...غذا وپوشاک هدیه بدی؟ کلیک کنید تا باز شود... اگ توان مالیش رو داشته باشم چرا که نح!(= گذشتن از خانواده برای رفیقت؟ امضا : mobina84
mehrabeh گفت اگه واقعا عشق باشه عاره ...اصلا عشق واقعی ینی بخاطر او ازهمه چی بگذری ذوب بشی ،دلبستگی و وابستگی عشق نیس... حاضری یه شب نیت کنی بشینی توماشین تاسحربه چن کارتن خواب...غذا وپوشاک هدیه بدی؟ کلیک کنید تا باز شود... اگ توان مالیش رو داشته باشم چرا که نح!(= گذشتن از خانواده برای رفیقت؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 27 ارسالیها 2,518 پسندها 19,975 امتیازها 48,373 مدالها 33 10/10/23 #440 mobina84 گفت اگ توان مالیش رو داشته باشم چرا که نح!(= گذشتن از خانواده برای رفیقت؟ کلیک کنید تا باز شود... تاحالا الحمدالله تونستم مدیریت کنم خودم رو فدای خانواده ودوست کردم تبعیض نزاشتم،تعادل برقرار حاضری سه روز در کلبه جنگلی زندگی کنی یا روستایی که بکر باشه بدون تکنولوژی؟
mobina84 گفت اگ توان مالیش رو داشته باشم چرا که نح!(= گذشتن از خانواده برای رفیقت؟ کلیک کنید تا باز شود... تاحالا الحمدالله تونستم مدیریت کنم خودم رو فدای خانواده ودوست کردم تبعیض نزاشتم،تعادل برقرار حاضری سه روز در کلبه جنگلی زندگی کنی یا روستایی که بکر باشه بدون تکنولوژی؟