A ASHVAN._.p 18/7/21 نویسنده موضوع #1 سلام وقتی ساعت ست میشه یاد چه کسی میفتین؟ اگه توی انجمن هست تگش کنین و اگر نیست اسم ببرین
1010_ کاربر حرفهای سطح 44 ارسالیها 2,029 پسندها 104,739 امتیازها 64,873 مدالها 36 سن 38 18/7/21 #2 یاد Girl Eve میوفتم که وقتی ساعت ست می شد می گفت عشقش داره بهش فکر میکنه تهشم زن یه چلمن شد
N a d i y a کاربر نیمه فعال سطح 20 ارسالیها 508 پسندها 11,738 امتیازها 28,173 مدالها 18 19/7/21 #3 یاد یکی از دوستام به اسم دیانا میفتم که از صبح تا شب هروقت ساعت ست میشه مثل این رلها برام میفرسته و میگه: دوست دارم امضا : N a d i y a
یاد یکی از دوستام به اسم دیانا میفتم که از صبح تا شب هروقت ساعت ست میشه مثل این رلها برام میفرسته و میگه: دوست دارم
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 19/7/21 #4 ASHVAN._.pd گفت سلام وقتی ساعت ست میشه یاد چه کسی میفتین؟ اگه توی انجمن هست تگش کنین و اگر نیست اسم ببرین کلیک کنید تا باز شود... یاد دخترخالم چون بعدش دِردِردِر زنگ میزنه چهار دست و پا بره رو مخم و از اَرِ و اُر و شمی کوره حرف بزنه وِروِروِر رو مخم اسکی کنه و از تمامی کراشاش حرف بزنه تهشم مکالمه با دوتا حرف سنگین من به پایان میرسه امضا : SETAYESH.MO
ASHVAN._.pd گفت سلام وقتی ساعت ست میشه یاد چه کسی میفتین؟ اگه توی انجمن هست تگش کنین و اگر نیست اسم ببرین کلیک کنید تا باز شود... یاد دخترخالم چون بعدش دِردِردِر زنگ میزنه چهار دست و پا بره رو مخم و از اَرِ و اُر و شمی کوره حرف بزنه وِروِروِر رو مخم اسکی کنه و از تمامی کراشاش حرف بزنه تهشم مکالمه با دوتا حرف سنگین من به پایان میرسه
S.F.zeinodin کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 1,002 پسندها 2,422 امتیازها 14,473 مدالها 11 19/7/21 #5 ASHVAN._.pd گفت سلام وقتی ساعت ست میشه یاد چه کسی میفتین؟ اگه توی انجمن هست تگش کنین و اگر نیست اسم ببرین کلیک کنید تا باز شود... ياد شخص خاصي نميوفتم شايد دوستم ناديا چون اون هميشه ساعت ست رو ميزاره استوري:/ :| امضا : S.F.zeinodin
ASHVAN._.pd گفت سلام وقتی ساعت ست میشه یاد چه کسی میفتین؟ اگه توی انجمن هست تگش کنین و اگر نیست اسم ببرین کلیک کنید تا باز شود... ياد شخص خاصي نميوفتم شايد دوستم ناديا چون اون هميشه ساعت ست رو ميزاره استوري:/ :|