- ارسالیها
- 885
- پسندها
- 37,349
- امتیازها
- 60,573
- مدالها
- 18
- مدیرکل
با مدیران کتاب حرف بزنید تایید بدن اوکی هستیه انتقاد دارم میشه تگ برترین رمان طنز هم داشته باشید ؟ خیلی خوب میشه
با مدیران کتاب حرف بزنید تایید بدن اوکی هستیه انتقاد دارم میشه تگ برترین رمان طنز هم داشته باشید ؟ خیلی خوب میشه
نویسندهها در صورت تمایل میتونن در امضاشون قرار بدن. به این ترتیب همیشه در دسترس خواهد بود.سلام و خسته نباشید
پیشنهاد من اینه که برای نویسندهها امکانی باشه که توی بخش پروفایلشون تعداد و آدرس رمانهایی که در حال تایپ یا کاملشده دارن هم مشخص بشه. اینطوری کاربران میتونن با سایر آثار نویسنده هم آشنا بشن و دسترسی داشته باشن. یا اگر چنین چیزی مقدور نیست یه بخش جدا برای این منظور در نظر گرفته بشه.
تالار اخبار ورزشی موجوده که همون کارایی رو میتونه داشته باشهمیشه تالار وزش بزنید بنظرم که خوبه
نه مختص خود ورزش باشه و بخش های مختلف ورزشتالار اخبار ورزشی موجوده که همون کارایی رو میتونه داشته باشه
مگه اینکه ایده دیگه ای داشته باشید
میتونه جالب باشه. اطلاعات در مورد ورزشها گذاشته بشه شامل اصطلاحات تخصصی و حرکات خاص هر کدوم:thumbs_up:نه مختص خود ورزش باشه و بخش های مختلف ورزش
ویراستاریش ممکنه اما قسمت اضافه کردن ابدا، ما حق این کاررو نداریم دوست عزیز که تو اثر شخص دیگه دست ببریمنمیدونم شاید ایده تکراری باشه یا حتی وجود داشته باشه
وقتی داشتم کتاب چشم ابی رو میخوندم متوجه شدم توی کتاب رمان های قدیمی(۱۰ یا ۱۲ سال پیش و...) زیاد به علامات نگارشی و... از نظر ویراطتاری اهمیت داده نمیشده و حتی غلط های املایی هم وجود داشته!
به نظر من یه ساب یا تالاری رو راه اندازی کنید که توش شخص رمان های قدیمی رو مثل همین چشم ابی که غلط داره و... رو درست بکنه و حتی اگه خواست بخش هایی رو بهش اضافه بکنه ولی حذف نه!
که البته همه اینا با وجود اسم نویسنده اصلی هست