غذای مدرن خورش تره با مرغ

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 97
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که از ترکیب گوشت با مرغ و تره و لوبیا تهیه می شود. چاشنی های مورد استفاده در این خورش، رب گوجه و لیمو عمانی است. عطر و بوی تره در خورش، طعم فوق العاده ای به غذا می دهد. تره سرشار از آهن است و می تواند مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین کند. این خورش را با برنج زعفرانی یا کته سرو می کنیم

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی یا قطعات مرغ۳۰۰ گرم
تره تازه۵۰۰ گرم
لوبیا سفیدنصف پیمانه
پیاز بزرگ۱ عدد
لیمو عمانی۲ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

مرحله دوم​

سپس در یک تابه مناسب با کمی روغن تفت می دهیم تا سبزی ها کامل سرخ شود. پیاز را هم شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.



مرحله سوم​

در این مرحله پیاز ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس مرغ یا گوشت را به پیاز ها اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس به آن ادویه می زنیم و آن را تفت می دهیم.

مرحله چهارم​

اگر از گوشت استفاده می کنیم لوبیای خیس خورده را هم با گوشت اضافه می کنیم تا بپزد. اما اگر از مرغ استفاده می شود، باید لوبیا ها را جدا گانه پخت و به خورش اضافه کرد. رب گوجه فرنگی را هم به مخلوط گوشت اضافه می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

مرحله پنجم​

سپس به خوبی تفت می دهیم تا رنگ باز کند. سبزی سرخ شده را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و به خورش اضافه می کنیم. ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم​

حالا درب قابلمه را می بندیم تا گوشت یا مرغ بپزد. سیب زمینی ها را شسته و پوست کنده به صورت خلالی نازک خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را هم به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت می دهیم.

مرحله هفتم​

در مرحله پایانی وقتی که گوشت یا مرغ تقریبا پخته شد، گوجه فرنگی ها را به قابلمه خورش اضافه می کنیم. وقتی که خورش به روغن افتاد، خورش جا افتاده و آماده است که با سیب زمینی سرخ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
341
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
28
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
61
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
56
عقب
بالا