- تاریخ ثبتنام
- 8/10/20
- ارسالیها
- 2,143
- پسندها
- 30,350
- امتیازها
- 64,873
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
عیب نداره، بذار دلش خوش باشه!اون وقت این خانوم ندیده نشناخته روش کراشیده -_-

عیب نداره، بذار دلش خوش باشه!اون وقت این خانوم ندیده نشناخته روش کراشیده -_-

بابا دست خودم نیست. یه کشش عجیبی به آدم بدا دارم.و این وسط هم منی که اصلا یادم نمیاد ایوان کدومه :|
من برعکس، از اون آدم بدایی که در اصل خوبن و بد بنظر میرسن یا اون آدم بدایی که بعدش خوب میشنو دوست دارم، البته برای خوب شدن باید یه دلیل محکم باشه تا خوشم بیاد (وی به عذاب وجدان و خواهش و التماس علاقه من است)بابا دست خودم نیست. یه کشش عجیبی به آدم بدا دارم.
بذار برات مثال بزنم.نمیدونم وینچنزو رو دیدی یا نه. ولی یه آدمی توش بود (اگه دیدی میدونی کی رو میگم) که اول سریال خیلی بامزه و با نمک بود و من روش کراش زدم، بعد به آدم بده تبدیل شد.
کلا یا از بدا خوشم میاد، یا اونایی که خوشم میاد ازشون و خوبن، بد میشن.
من این وسط چی کارهم؟

سلام
بنده یک علاقه مند به دنیای جادوگری هستم که رمانتون رو دوست داشتم
صحنهپردازی خیلی عالی و کامل بود. مثل فیلم بود. تمام حرکات و جزئیات رو توصیف کردید. واقعا خوب بود.
شخصیتپردازی خوبی داشتید. تنها مشکل اینه که رمانتون، قراره طولانی باشه و هنوز ابتدای رمان هستید و اطلاعات زیادی هست که نگفتید و شخصیتهای بیشتری هم قراره وارد رمان بشن، بنابراین ابتدای رمان کمی شلوغ و بهم ریخته به نظر میرسید. پرشهای مکانی و زمانی کمتری داشته باشید و جوری اتفاقات رو کنار هم بپیچنید که رمان انسجام بیشتری داشته باشه و نیاز به عوض کردن مدام مکان و زمان نباشه. مورد بعد هم راجع به دنیای جادوگریه. اگر ابتدا قدرتها و مبارزات جادوگری رو شرح میدادید بعد...
چه عالی، امیدوارم خوشت بیاد و تا تهش همراهم باشی!سلام ماهی جان هنوز کانل داستانت رو نخوندم اما تا جایی که خوندم برام جالب بود و دوستش داشتم ایده نو و جذابی داشت اولشم با سبک متفاوت و حالت خاصی داشت ولی جوریه که نمیشه پیشبینی کرد اتفاق بعدی چیه