نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان معزم | ماهی کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع NEGIN BARZAN~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 26
  • بازدیدها 959
  • کاربران تگ شده هیچ

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,344
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
امضا : NEGIN BARZAN~

فاطمه حمید*۱

مترجم انجمن
سطح
20

ارسالی‌ها
1,005
پسندها
10,159
امتیازها
29,873
مدال‌ها
17
و این وسط هم منی که اصلا یادم نمیاد ایوان کدومه :|
بابا دست خودم نیست. یه کشش عجیبی به آدم بدا دارم.
بذار برات مثال بزنم.نمیدونم وینچنزو رو دیدی یا نه. ولی یه آدمی توش بود (اگه دیدی میدونی کی رو میگم) که اول سریال خیلی بامزه و با نمک بود و من روش کراش زدم، بعد به آدم بده تبدیل شد.
کلا یا از بدا خوشم میاد، یا اونایی که خوشم میاد ازشون و خوبن، بد میشن.
من این وسط چی کاره‌م؟

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,889
پسندها
20,924
امتیازها
44,573
مدال‌ها
21
بابا دست خودم نیست. یه کشش عجیبی به آدم بدا دارم.
بذار برات مثال بزنم.نمیدونم وینچنزو رو دیدی یا نه. ولی یه آدمی توش بود (اگه دیدی میدونی کی رو میگم) که اول سریال خیلی بامزه و با نمک بود و من روش کراش زدم، بعد به آدم بده تبدیل شد.
کلا یا از بدا خوشم میاد، یا اونایی که خوشم میاد ازشون و خوبن، بد میشن.
من این وسط چی کاره‌م؟
من برعکس، از اون آدم بدایی که در اصل خوبن و بد بنظر میرسن یا اون آدم بدایی که بعدش خوب میشنو دوست دارم، البته برای خوب شدن باید یه دلیل محکم باشه تا خوشم بیاد (وی به عذاب وجدان و خواهش و التماس علاقه من است)

امضا : ~Deku

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,725
پسندها
33,245
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
سلام
بنده یک علاقه مند به دنیای جادوگری هستم که رمانتون رو دوست داشتم :30:
صحنه‌پردازی خیلی عالی و کامل بود. مثل فیلم بود. تمام حرکات و جزئیات رو توصیف کردید. واقعا خوب بود.
شخصیت‌پردازی خوبی داشتید. تنها مشکل اینه که رمانتون، قراره طولانی باشه و هنوز ابتدای رمان هستید و اطلاعات زیادی هست که نگفتید و شخصیت‌های بیشتری هم قراره وارد رمان بشن، بنابراین ابتدای رمان کمی شلوغ و بهم ریخته به نظر می‌رسید. پرش‌های مکانی و زمانی کمتری داشته باشید و جوری اتفاقات رو کنار هم بپیچنید که رمان انسجام بیشتری داشته باشه و نیاز به عوض کردن مدام مکان و زمان نباشه. مورد بعد هم راجع به دنیای جادوگریه. اگر ابتدا قدرت‌ها و مبارزات جادوگری رو شرح می‌دادید بعد سراغ شمشیر و تنفگ می‌رفتید بهتر بود.
موفق باشید:402:

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,344
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
سلام
بنده یک علاقه مند به دنیای جادوگری هستم که رمانتون رو دوست داشتم :30:
صحنه‌پردازی خیلی عالی و کامل بود. مثل فیلم بود. تمام حرکات و جزئیات رو توصیف کردید. واقعا خوب بود.
شخصیت‌پردازی خوبی داشتید. تنها مشکل اینه که رمانتون، قراره طولانی باشه و هنوز ابتدای رمان هستید و اطلاعات زیادی هست که نگفتید و شخصیت‌های بیشتری هم قراره وارد رمان بشن، بنابراین ابتدای رمان کمی شلوغ و بهم ریخته به نظر می‌رسید. پرش‌های مکانی و زمانی کمتری داشته باشید و جوری اتفاقات رو کنار هم بپیچنید که رمان انسجام بیشتری داشته باشه و نیاز به عوض کردن مدام مکان و زمان نباشه. مورد بعد هم راجع به دنیای جادوگریه. اگر ابتدا قدرت‌ها و مبارزات جادوگری رو شرح می‌دادید بعد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

ملکه جهنمی❄

گوینده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
2,837
پسندها
16,626
امتیازها
44,373
مدال‌ها
20
سلام ماهی جان هنوز کانل داستانت رو نخوندم اما تا جایی که خوندم برام جالب بود و دوستش داشتم ایده نو و جذابی داشت اولشم با سبک متفاوت و حالت خاصی داشت ولی جوریه که نمیشه پیشبینی کرد اتفاق بعدی چیه

امضا : ملکه جهنمی❄

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,344
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
سلام ماهی جان هنوز کانل داستانت رو نخوندم اما تا جایی که خوندم برام جالب بود و دوستش داشتم ایده نو و جذابی داشت اولشم با سبک متفاوت و حالت خاصی داشت ولی جوریه که نمیشه پیشبینی کرد اتفاق بعدی چیه
چه عالی، امیدوارم خوشت بیاد و تا تهش همراهم باشی!
مرسی از نظرت! :648343-7afe4476a31e0d83c0d1d2288568e16d: :bow: