نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان طاق فلک | مهدیه سجده کاربر انجمن یک رمان

Nafise amirlatifi

پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
سطح
20

ارسالی‌ها
1,062
پسندها
13,847
امتیازها
33,373
مدال‌ها
20
  • مدیر
سلام‌نویسنده‌جان.
رمانت رو از طریق گروه همخوانی شناختم. داستان‌متفاوت و بسیار جذابه. شخصیت پردازی‌های خوبی داشتی اما من با نیکداد بیشتر ارتباط گرفتم. درکل داستانت کلیشه‌ای نیست و سعی کردی چیز جدیدی رو خلق کنی این کاملا به چشم میاد.
آفرین بهت.خسته نباشی.

امضا : Nafise amirlatifi

Nwginz

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,008
پسندها
5,152
امتیازها
23,673
مدال‌ها
16
سلام مهدیه عزیز
امیدوارم که حالت خوب باشه
ممنونم که قلم زیبات رو با ما به اشتراک می‌ذاری و تبریک میگم بابت داستان زیبا و جدیدت
ایده و شخصیت پردازی کاملا عالی و بدون نقص بود
در بعضی جاهای متن اشکالات ویرایشی و گاها املایی به چشم می‌خورد که ایرادی به متن داستان وارد نمیکنه
و اینکه چقدر قشنگ از اتفاقی که شاید برای همه پیش نیاد اما ناممکن هم نیست استفاده کردی و مشکلات بعدش رو به نمایش گذاشتی
قلمت پایدار :402:

Mahdiye sajdeh

نویسنده افتخاری
سطح
38

ارسالی‌ها
1,188
پسندها
43,951
امتیازها
59,573
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
سلام‌نویسنده‌جان.
رمانت رو از طریق گروه همخوانی شناختم. داستان‌متفاوت و بسیار جذابه. شخصیت پردازی‌های خوبی داشتی اما من با نیکداد بیشتر ارتباط گرفتم. درکل داستانت کلیشه‌ای نیست و سعی کردی چیز جدیدی رو خلق کنی این کاملا به چشم میاد.
آفرین بهت.خسته نباشی.
سلام عزیز...
ممنون از نظر قشنگتون
خوشحالم که شخصیت اصلی رو دوست داشتید و ارتباط گرفتید.
ممنون از وقتی که گذاشتید

امضا : Mahdiye sajdeh

Mahdiye sajdeh

نویسنده افتخاری
سطح
38

ارسالی‌ها
1,188
پسندها
43,951
امتیازها
59,573
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
سلام مهدیه عزیز
امیدوارم که حالت خوب باشه
ممنونم که قلم زیبات رو با ما به اشتراک می‌ذاری و تبریک میگم بابت داستان زیبا و جدیدت
ایده و شخصیت پردازی کاملا عالی و بدون نقص بود
در بعضی جاهای متن اشکالات ویرایشی و گاها املایی به چشم می‌خورد که ایرادی به متن داستان وارد نمیکنه
و اینکه چقدر قشنگ از اتفاقی که شاید برای همه پیش نیاد اما ناممکن هم نیست استفاده کردی و مشکلات بعدش رو به نمایش گذاشتی
قلمت پایدار :402:
سلام عزیزم...
همچنین شما هم خوب باشید:)
من ممنونم که شما وقت گذاشتید و قصه رومطالعه کردید.
ابتدای قصه ایراد زیاد داره و باید ویرایش بشه که در اولین فرصت باید ایراداتش رو برطرف کنم.
خیلی خوشحال شدم از خوندن نظر قشنگتون:)

امضا : Mahdiye sajdeh
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Nwginz

خانوم سین❀

نویسنده افتخاری
سطح
31

ارسالی‌ها
818
پسندها
29,694
امتیازها
50,673
مدال‌ها
34
سلام مهدیه جان
خسته نباشی
رمانتو تا صفحه‌‌ی پنج مطالعه کردم و خوشحالم که توی همخوانی رمان تو انتخاب شد.
آغاز هیجان‌انگیز و درعین‌ حال غم‌انگیزی که رمانت داشت، یکی نقاط قوت رمانت بود. قلم پخته و توصیفات متعادل هم به نوبه‌ی خودشون عالی بودن.
از همین اول از شخصیت نیکداد خوشم اومد؛ پسری که زجر مادرش رو توی سن کم دید و همچنان با تمام وجود، سعی میکنه که حال مادرش رو بهتر کنه و خم به ابروی مادرش نیاد.
در آخر ازت ممنونم بابت نوشتن چنین رمان زیبایی^^ امیدوارم بتونم بقیه‌ی رمانت رو هم بخونم و سر فرصت مناسب حتما این کارو میکنم.
قلمت مانا و موفق باشی جانم :rolleyes:

امضا : خانوم سین❀

Z.MOSLEH❁

کاربر قابل احترام
سطح
23

ارسالی‌ها
1,566
پسندها
14,913
امتیازها
35,373
مدال‌ها
34
سلام نویسنده‌ی عزیز، خسته نباشید بابت این قلم و داستان زیباتون.
توصیفات کافی، شخصیت‌های دوست داشتنی و کامل و حس کاملاً قابل درک و لمسِ کارکترها، باعث شدن رمان شما رو خیلی دوست داشته باشم.
هنوز موفق به مطالعه‌ی کامل نشدم... اما به زودی رمان زیباتون رو کامل می‌خونم و ازش لذت می‌برم.
امیدوارم توی آینده، یه نسخه‌ی زیبای کاغذی هم ازش داشته باشم و چاپ موفقیت‌آمیزش رو شاهد باشم :402: :458211-8e33e52a2f7bd5005505daf268120cac:

chakameh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
68
امتیازها
80
سلام نویسنده عزیز من رمان شما رو مطالعه کردم و باید بگم قلم زیبا و روانی دارید که باعث میشه نشه از رمان دست کشید‌.
شخصیت نیکداد قابل همزاد پنداری و درک بود و داستان هم به شدت غمگین و جذابی داره.
قلمتون مانا