متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

انگیزشی چگونه شجاع باشیم؟ ابر راهکارهای شجاع شدن

• نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 177
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

چرا شجاعت؟

وقتی تصمیم می‌گیریم کار جدیدی رو شروع کنیم، معمولاً اضطراب می‌گیریم، می‌ترسیم و یا کارها رو خراب می‌کنیم یا اصلاً انجامش نمیدیم. خیلی وقت‌ها ترس یا نداشتن شجاعت کافی، باعث شده ضررهای سنگینی تحمل‌کنیم. همین موضوع باعث شده تا از خودمون سؤالاتی بپرسیم, والبته دنبال راههای شجاع شدن باشیم

آیا میشِ شجاع‌تر بود؟

چگونه شجاع باشیم؟

چطور شجاعت پیدا کنیم؟

آیا شجاع تر شدن امکان‌پذیر است؟

چگونه شجاع باشیم؟

واقعیتی مهم

سؤالات بالا رو همه‌ی ما کم‌وبیش از خودمون می‌پرسیم، برای اینکه میدونیم، ترس خصوصیتی نیست که دوست‌داشتنی باشِ یا ما به اون علاقه‌مندباشیم.هیچ‌کس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

شجاعت

حالا چگونه شجاع باشیم؟

2 راهکار بهتون معرفی میکنم. قول بدین از اونا استفاده کنید

تکنیک اول با یک سؤال ساده شروع میشِ

درواقع شما هر وقت برای انجام کاری تردید یا ترس داشتید این سؤال رو از خودتون بپرسید

اگر این کار ور انجام بدم، کشته میشیم؟

اگر این کار رو انجام بدم می‌میرم؟

مثلاً تو از حرف زدن با دخترا یا پسرها می‌ترسی

از خودت بپرس آگه با این دختر حرف بزنم کشته میشم؟

از توی جمع بودن هراس داری

از خودت بپرس اگه توی این جمع برم کشته میشیم؟

از فروشندگی و بازاریابی کردن وحشت داری. از خودت بپرس

اگر من تلفن بزنم تا محصولم رو بفروشم کشته میشم؟...

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
جسارت و شجاعت

تکنیک دوم شناسای ترس و اقدام

توی این فرمول، اول باید مشخص کنی ترس‌های که داری چه چیزهای هستند مثلاً: دوچرخه‌سواری، شنا، تاریکی. حالا که ترسات رو می‌شناسی و این قدم بزرگ رو برداشتی، قدم بعدی اینکه تو ازشخصی که از ترس‌های تو نمیترسه بخوای توضیح بده چطور به این ترس غلبه کرده. (سخت گفتم، خودمم گیج شدم)مثلاً تو از شنا کردن می‌ترسی باید از یه شناگر بپرسی چطور به این ترس غلبه کرده. (یعنی این تکنیک رو پیاده کن تا معجزه‌اش رو ببینی)

چرا فرمول بالا خیلی مهم ؟

نکته ی جالب در مورد تکنیک بالا اینه که راه‌حل‌ها و فرمول هایی عجیب‌وغریبی برای شجاعت...

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع

داستان شجاعت قهرمان سقوط آزاد دنیا!

یه تکنیک قوی که من به‌شخصه توی مستند هیجان انگیزه free soloدیدم(اسم فارسیش میشِ سقوط آزاد) این مستند در مورد قهرمان سقوط آزاد دنیا است، که نشون می‌ده چطور می خواد وحشتناک‌ترین و بلندترین صخره دنیا رو فتح کنه. جایی مستندساز درحالی‌که الکس هانولد دارِ خودش رو آماده میکنه تا تمرین کنه ازش می‌پر سه: تو چطور از اینکه این قسمت‌های خطرناک رو بگذرونی نمی‌ترسی؟ آخِ خیلی وحشتناک. چطور با ترست مقابله می‌کنی؟ بشنوید از جوابی که الکس میده: من به موضوع این‌طور نگاه نمی‌کنم. من وقتی قسمتی از صخره برام چالش‌برانگیز باشِ، کاری که انجام می‌دم اینه که بارها اون قسمت رو مرور می‌کنم، یعنی بارها اون قسمت صخره رو بالا پایین می‌کنم و انقدر از اون...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا