Maede Shams مدیر بازنشسته سطح 46 ارسالیها 4,868 پسندها 77,359 امتیازها 95,555 مدالها 48 8/1/19 #1,001 انسان همانند رود است،هر چه عمیق تر باشد ، آرام تر و متواضع تر است. [مونتسكیو] امضا : Maede Shams
AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 24/1/19 #1,002 " بِ نآمِ خدآ " هنگامی که در شادی به روی انسان بسته می شود بلافاصله در دیگری باز می شود اما ما آنقدر به در بسته خیره می شویم که در باز شده را نمی بینیم. “هلن کلر” یا مشغول زندگی کردن باش یا مردن. “استفن کینگ” امضا : AiLiN_R
" بِ نآمِ خدآ " هنگامی که در شادی به روی انسان بسته می شود بلافاصله در دیگری باز می شود اما ما آنقدر به در بسته خیره می شویم که در باز شده را نمی بینیم. “هلن کلر” یا مشغول زندگی کردن باش یا مردن. “استفن کینگ”
AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 24/1/19 #1,003 مصمم شوید که کارى باید صورت گیرد، سپس راه انجام آن را خواهید یافت. “آبراهام لینکلن” اولین گام انسان به سوی موفقیت زمانی است که از اسارت در محیطی که در آن برای اولین بار خودش را شناخته دست بردارد. “مارک کین” امضا : AiLiN_R
مصمم شوید که کارى باید صورت گیرد، سپس راه انجام آن را خواهید یافت. “آبراهام لینکلن” اولین گام انسان به سوی موفقیت زمانی است که از اسارت در محیطی که در آن برای اولین بار خودش را شناخته دست بردارد. “مارک کین”
AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 24/1/19 #1,004 ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت” بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید تا کارهایی که انجام داده اید. “مارک تواین” امضا : AiLiN_R
ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت” بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید تا کارهایی که انجام داده اید. “مارک تواین”
AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 24/1/19 #1,005 شکست خوردن سخت است اما سخت تر از شکست آن است که هرگز برای موفقیت تلاش نکنیم. “تئودور روزولت” من امروز انسان موفقی هستم زیرا دوستی داشتم که به من اعتقاد داشت و نمی خواستم او را نا امید کنم. “آبراهام لینکلن” امضا : AiLiN_R
شکست خوردن سخت است اما سخت تر از شکست آن است که هرگز برای موفقیت تلاش نکنیم. “تئودور روزولت” من امروز انسان موفقی هستم زیرا دوستی داشتم که به من اعتقاد داشت و نمی خواستم او را نا امید کنم. “آبراهام لینکلن”
AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 24/1/19 #1,006 اگر می خواهی خوشحال باشی، پس باش. “لئو تولستوی” نقطه مقابل عشق، تنفر نیست، بلکه بی تفاوتی است. “الی ویزل” امضا : AiLiN_R
اگر می خواهی خوشحال باشی، پس باش. “لئو تولستوی” نقطه مقابل عشق، تنفر نیست، بلکه بی تفاوتی است. “الی ویزل”
AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 24/1/19 #1,007 دوست انسان کسی است که به او آزادی کامل می دهد تا خودش باشد. “جیم موریسون” دلیل اول شکست خوردن در زندگی آن است که افراد به حرف دوستان، خانواده و همسایه ها گوش می دهند. “ناپلئون هیل” امضا : AiLiN_R
دوست انسان کسی است که به او آزادی کامل می دهد تا خودش باشد. “جیم موریسون” دلیل اول شکست خوردن در زندگی آن است که افراد به حرف دوستان، خانواده و همسایه ها گوش می دهند. “ناپلئون هیل”
AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 24/1/19 #1,008 مردی موفق است که صبح از خواب بیدار شود، شب به رختخواب برود و بین این دو هر کاری که دوست دارد انجام دهد. “باب دیلان” بو*سه، ترفند عاشقانه طبیعت است برای قطع کردن کلام، هنگامی که کلمات بیهوده هستند. “اینگرید برگمن” امضا : AiLiN_R
مردی موفق است که صبح از خواب بیدار شود، شب به رختخواب برود و بین این دو هر کاری که دوست دارد انجام دهد. “باب دیلان” بو*سه، ترفند عاشقانه طبیعت است برای قطع کردن کلام، هنگامی که کلمات بیهوده هستند. “اینگرید برگمن”
AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 24/1/19 #1,009 بهتر است عاشق شویم و شکست عشقی بخوریم تا اینکه هرگز طعم عشق را نچشیده باشیم. “اس تی. آگوستین” ذهن همه چیز است، به هرچه فکر کنید به همان تبدیل می شوید. “بودا” امضا : AiLiN_R
بهتر است عاشق شویم و شکست عشقی بخوریم تا اینکه هرگز طعم عشق را نچشیده باشیم. “اس تی. آگوستین” ذهن همه چیز است، به هرچه فکر کنید به همان تبدیل می شوید. “بودا”
AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 24/1/19 #1,010 خوشبختی چیزی ساخته و آماده نیست بلکه از اقدامات شما به دست می آید. “دالایی لاما” جایی که عشق باشد، زندگی جریان دارد. “گاندی” امضا : AiLiN_R
خوشبختی چیزی ساخته و آماده نیست بلکه از اقدامات شما به دست می آید. “دالایی لاما” جایی که عشق باشد، زندگی جریان دارد. “گاندی”